Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoralna ponuda

Lyon mami Lovrena sa 10 milijuna eura!

Dejan Lovren
Davor Puklavec/Pixsell
06.01.2010.
u 20:44

- Utrka između Tottenhama i Lyona još je žestoka – kazao je poslijepodne Zdravko Mamić, ne želeći priznati razgovore s Francuzima.

Dinamov stoper, 20-godišnji Dejan Lovren, pred vratima je Lyona. Saznajemo da su predstavnici toga uglednoga francuskoga kluba jučer bili u Zagrebu i stavili pred Zdravka Mamića nemoralnu ponudu od 10 milijuna eura!

– Ništa još nije gotovo. O svotama ne mogu govoriti, kao ni o budućem Lovrenovu klubu. Utrka između Tottenhama i Lyona još je žestoka – kazao je jučer poslijepodne Zdravko Mamić, ne želeći priznati razgovore s Francuzima.

Iznenađenje iz Hrvatske

Ipak, i francuski mediji već su se raspisali o novom pojačanju Lyona, nazivaju ga iznenađenjem iz Hrvatske, jer se nagađalo da su meta toga kluba bili igrači Reala, Argentinac Garay i Nijemac Metzelder, zatim Gruzijac Kaha Kaladze iz Milana, te Turčin Servet Cetin uz Galatasaraya. No, kako pišu Francuzi, Lovren je potukao svu konkurenciju i spremna je pista za njegovo slijetanje na Gerland.

Istodobno, navodi se kako u redu za Lovrena stoje Tottenham i Chelsea i da Dinamov gazda zapravo koristi razgovore s Francuzima kako bi privukao Engleze, koji bi dali i više od 10 milijuna eura. No, Lyon je trenutačno još uvijek veliki favorit za dovođenje mladoga hrvatskog reprezentativca.

Momčad koju vodi Claude Puel imala je jezovitu jesen u francuskom prvenstvu, tek je na šestome mjestu sa čak 26 primljenih pogodaka u 19 utakmica! Toliko je primio i St. Etienne, treći odozdo na ljestvici. Zato Lyon grozničavo traži nove obrambene igrače, jer su vremešni Cris i Boumsong propusni kao sito. A Lovren ih je oduševio na utakmicama Europske lige, s Timisoarom u gostima i Ajaxom u Amsterdamu, u kojima je bio briljantan.

Čarli najskuplji branič

Iako se iznos od 10 milijuna eura za braniča čini bajkovitim, Lovren ne bi bio najskuplji obrambeni igrač kojega je Mamić prodao. Prije dvije godine, za tada 21-godišnjeg Vedrana Ćorluku, kod Manchester Cityja postigao je cijenu od čak 13 milijuna eura.

Komentara 2

PO
poncho
23:37 06.01.2010.

Pa nararvno da Lovren vrijedi 10 mil.Tako Mamic pravda onu lovu koju dobije od Bandica.Sad moze reci da je najuspjesnije poduzece.Bandic mu da 40 mil kuna,asamo Lovren vrijedi 70mil kuna.to ispada da je Maminjo privredio Gradu Zagrebu samo za Lovrena 30 mil.kuna.Istina je nazalost puno tuznija Lovren vrijedi puno manje.Neka Mamic da tocno izvjesce Koliko je novaca dobio od grada ,za koliko je prodao za koliko je kupio-ONaj Siber je u pravu Dinamo je vreca bez dna

CE
ceranac1
08:10 07.01.2010.

Drago mi zbog Lovrena, al malo je to prerano, nego mogu mislit kako se sad Mandžukić osijeća a ostao je da pomogne europskom Dinamu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije