Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vuku se repovi
Povratak na članak

Luku Modrića u Španjolskoj nagazili poreznici i traže još 1,2 milijuna eura

Modrić je 2012. proveo samo četiri mjeseca u Španjolskoj, od kolovoza kada je stigao iz londonskog Tottenhama do prosinca, pa je većinu poreza platio u Engleskoj

Komentari 20

KR
Krotila
14:41 14.09.2018.

ja bi više volio vidit imena hrvatskih poreznih obaveznika,koji nisU uplatili porez

VL
Avatar niwrad
niwrad
13:45 14.09.2018.

Propisi koji bi Modrića poslali u zatvor zbog neplaćanja poreza su doslovno totalitaristički. Naime, zašto plaćamo poreze? Pa zato da bi imali javnu infrastrukturu i usluge poput vojne, policijske, zdravstvene i pravosudne zaštite. A kod toga svi ljudi u državii imaju jednako pravo koristiti tu infrastrukturu i usluge pa bi po načelu pravednosti svatko morao uplatiti jednak iznos u proračun. E sad pošto bogati pojedinci poput Modrića troše basnoslovne svote oni su putem primjerice PDV-a u proračun uplatili enormno više novca nego prosječni građanin. Drugim riječima oni su već preplatili javnu infrastrukturu i usluge koje koriste, a neka, poput socijalnog osiguranja nikad neće niti koristiti. I sad bi još čovjeku koji je višestruko više doprinio javnim vrijednostima oduzimali slobodu, a u društvu postoji stotine tisuća parazita koji nisu gotovo ništa uplatili u proračun, te besplatno koriste javnu infrastrukturu i usluge. To je inherentna nepravda koja može proći jedino u totalitarizmu.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
14:40 14.09.2018.

vama je idol mihajlovic divac arkan . Pisite o udbasko komunistickoj stoki koji u pokrali milijarde kuna

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
15:29 14.09.2018.

Zasto bi platio koliko netko zine, normalno je da ćes novce skriti od lakomih i lopova

VL
MA
Marsijanac
16:55 14.09.2018.

Iz kojeg hebenog razloga bi Luka morao uplatiti porez u Spanjolskoj ako je u to vrijeme zivio u Engleskoj? Neradnici i uhljebljenici su isti u Spanjolskoj kao i u Hrvatskoj. Bez privredne i politicke LUSTRACIJE nema napretka Domovini.

VL
DA
DarthVader
18:14 14.09.2018.

Luka bilo bi ti pametnije da si presao u Inter, iako ga mrzim. Ja sam inace Milanista.

VL
Avatar kožar2
kožar2
07:00 15.09.2018.

za "vrhunske " i previše plačene igrače uvesti dodatna davanja u visini polovice primljenog , neukusno je da netko zaradjue toliko novaca a ništa vrijedno i korisno nije uradio .

VL
VR
Vrac666
17:29 14.09.2018.

Kako pa on veliki hrvat a porez u Španjolskoj

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
13:50 14.09.2018.

Najbolji prevarant među igračima Lažac ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.