Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Luki desetka 
i ode trenera gostiju: Čim
 je ušao, znao sam što slijedi

\'Tottenham Hotspur\'s Jermain Defoe (L) celebrates his second goal against Charlton Athletic with Luka Modric (R) during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REU
Reuters
10.01.2011.
u 18:18

U utakmici FA kupa protiv niželigaša Charltona (3:0), najbolji hrvatski veznjak Luka Modrić toliko je oduševio izvjestitelja Daily Maila da mu je udijelio savršenu desetku!

Iako Modrić nije bio strijelac, a ušao je tek u 45. minuti, njegova izvedba očito je bila impresivna.

– Njegov pregled igre, dodir, točnost u dodavanju i brzina na kratke distance otključali su sve zapreke koje je Charlton postavio u nastojanju da iznenadi premijerligaša.

Charltonov trener Keith Peacock i prije utakmice imao je visoko mišljenje o hrvatskom reprezentativcu na White Hart Laneu.

– Čim sam vidio da se priprema uz aut-liniju i ulazi u igru, znao sam što nas čeka. Obožavam ga gledati kako igra, ali igrati protiv njega prava je muka. Modrić je jedan od najboljih nogometaša koje sam vidio.

Modrićevim ulaskom profitirao je Jermaine Defoe kojem su dva pogotka donijela tek sedmicu.

Igračem utakmice proglasio je Luku i Guardian uz komentar na kraju teksta:

"Deset minuta magije Luke Modrića, to je sve što je trebalo Spursima za pobjedu protiv Charltona."

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:01 10.01.2011.

ja koliko vidim u SUN-u je dobio 9

DU
Deleted user
19:05 10.01.2011.

i zaboravih, vidjet cemo tu \"magiju\" sad u nedjelju protiv mancestera, kad popiju tricu

MA
Mayer
21:09 10.01.2011.

Jao ovih ljubomornih idiota za koje ljudi neznaju da i postoje i nađu se i seru o ljudima -.- worldwizards nađi sebi život! Luka, svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije