Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Luka rekao Levyju da želi otići iz Tottenhama

\'Luka Modric (C) of Tottenham Hotspur is challenged by Wigan Athletic\'s Wilson Palacios (R) and Michael Brown (L) during their English FA Cup third round soccer match at White Hart Lane in London Ja
Reuters
07.07.2011.
u 11:45

Naš Luka Modrić i Tottenhamov predsjednik Daniel Levy sastali su se u srijedu navečer. Engleski dnevnik The Sun prenosi da je nakon žestoke rasprave Levy rekao Luki da pred novinarima kaže da ostaje. Modrić mu je odgovorio: – Nema šanse

Tottenhamov predsjednik poručio je Modriću da će prije završiti na klupi nego prijeći u Chelsea, bez obzira na iznos koji će ponuditi Roman Abramovič. Luka je podsjetio Levyja da u ugovoru postoji stavka prema kojoj može otići ako će to biti bolje za njegovu karijeru.

Levy je nakon sastanka novinarima samo kratko dobacio da je sve u redu i kako neće prodati Modrića. Hrvatski reprezentativac danas trenira s momčadi, ali će se sastati i s menadžerom Harryjem Redknappom kako bi i njemu ponovio da želi otići.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:13 07.07.2011.

Ajmo Luka u Chelsea... pored ovih Lampard,Ramires,Benayoun,Mikel,Melound,Mc Eachran bi bio rezerva i cekao na minute ... Stvarno bi to bilo dobro za tvoju karijeru... :-))

BO
bomba
15:25 07.07.2011.

07.07.2011. u 07:38h luena 1 je napisao/la: Ajde,dosta je vise... Jucer sam rekla da Luka ne ide nigdje,a vi opet po svom... Vise ja znam neg nasi novinari,oni prodaju nase igrace kako im padne na pamet.... -------------------------------------- Juče si bilala pametna pa si znala, reci što si novo doznala. Ostaje li Luka ili ide. Bit će mu bolje ako ne igrački onda financijski. Ako netko tolike milijune želi istovariti onda ga ne kupuje da bude na klupi. Nemoj baljezgati već pročitaj i ako imaš potrebu komentiraj ali ne baljezgaj.

OB
-obrisani-
12:22 07.07.2011.

U ugovoru postoji stavka (klauza )po kojoj Luka moze otici ako ce to biti bolje za njegovu karijeru... >:_)) a da ,Luka vec sad zna da ce za njega biti bolje i da ce u novom klubu Chelsy biti standardnii igrac... Prenio vecernji,hajde nemojte vise 7-merati... Luka izjasni se da ova prodaja konacno stane... !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije