Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Luka Radonić u finalu, ženski četverac nije uspio ući u borbu za medalje

Luka Radonić
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
22.06.2019.
u 15:32

Hrvatski ženski četverac u sastavu Bruna Milinović, Marcela Milošević te sestre Ivana i Josipa Jurković nije se uspio plasirati u finale nakon što su u polufinalu u svojoj skupini bile pete

Hrvatski veslač Luka Radonić plasirao se u subotu u finale lakih samaca na utrci Svjetskog kupa u Poznanju nakon što je u polufinalu bio treći u svojoj skupini.

Radonić je u drugoj polufinalnoj skupini zauzeo treće mjesto s vremenom 7:33.620., dok je najbolje vrijeme polufinala imao Australac Sean Murphy 7:28.620. 

Finale lakih samaca na rasporedu je danas u 16.45 sati.

A hrvatski ženski četverac u sastavu Bruna Milinović, Marcela Milošević te sestre Ivana i Josipa Jurković nije se uspio plasirati u finale nakon što su u polufinalu u svojoj skupini bile pete s vremenom 7:05.920. 

Najbolje vrijeme polufinala imala je danska posada 6:53.530. Finale je na rasporedu sutra u 12,20 dok je B finale u kojem će nastupiti hrvatski četverac u 9,45 sati.

Hrvatski ženski četverac je mjesto u polufinalu osigurao kroz repasaž u petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije