Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Luka Radonić i Damir Martin u finalu EP-a u Luzernu

Damir Martin
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
01.06.2019.
u 16:07

Ženski četverac koji čine Bruna Milinović, Marcela Milošević, Ivana i Josipa Jurković nije se uspio danas plasirati u finale, pone su u repasažu bile treće s vremenom 6:35.390 koje im je donijelo plasman u finale B

Hrvatski veslači Luka Radonić se plasirao u finale lakog samca, a Damir Martin u finale samca na Europskom prvenstvu koje se održava u Luzernu.

Luka Radonić se preko repasaža plasirao u polufinale u kojem je u subotu ostvario plasman u finale lakog samca. Radonić je imao treće vrijeme polufinala u svojoj skupini 7:07.920, iza Mađara Petera Galambosa (6:58.90) i Slovenca Rajka Hrvata (7:03.063). Najbolje vrijeme polufinala imao je Poljak Artur Mikolajczewski (6:57.260).

Damir Martin
1/5

Martin je u svojoj polufinalnoj skupini bio najbrži, do cilja je stigao za 6:48.570.    

Finala lakog samca je na rasporedu u nedjelju u 10,15 sati, a samca u 11,32 sati.

Ženski četverac koji čine Bruna Milinović, Marcela Milošević, Ivana i Josipa Jurković nije se uspio danas plasirati u finale, pone su u repasažu bile treće s vremenom 6:35.390 koje im je donijelo plasman u finale B. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije