Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI STRANCI

Luka promašio 'zicer', Perišić i Jelavić zabijali

\'Rangers\' Nikica Jelavic shoots against Celtic during their Scottish League Cup Final soccer match at Hampden Park ,Glasgow, Scotland, March 20, 2011. REUTERS/Russell Cheyne (BRITAIN - Tags: SPORT S
Reuters
10.05.2011.
u 23:12

Momčadi Harryja Redknappa daleko je Liga prvaka sljedeće sezone.

Ivan Perišić s dva pogotka i asistencijom junak je 3:0 pobjede Bruggea nad Genkom, vodećom momčadi belgijskog prvenstva. Brugge je sada na četiri boda od trećeplasiranog Anderlechta.

Nikica Jelavić ponovno je bio strijelac u Rangersovoj 2:0 pobjedi protiv Dundee Uniteda. Bio mu je to 17. pogodak u 25 utakmica. Jelavićev Rangers ima četiri boda više od Celtica, koji danas igra protiv Heartsa, uoči posljednje runde u nedjelju. U slučaju pobjede protiv Kilmarnocka Rangersi će osvojiti treći uzastopni naslov prvaka Škotske.

Niko i Plete na klupi

Luka Modrić i njegov Tottenham izgubili su vrlo važnu utakmicu od Manchester Cityja 1:0. Naime, prije nespretnog autogola Croucha Luka, koji je ponovno igrao solidno, imao je lijepu prigodu, no njegov udarac završio je tik uz vratnicu. Uz Modrića igrao je Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa bili su na klupi. Spursi su tako sve dalje od petog mjesta (Liverpool ima dva boda više i Spurse dočekuje u nedjelju u pretposljednjem kolu) koje vodi u Europsku ligu, pa bi tako nakon igranja u četvrtfinalu Lige prvaka, iduće sezone mogli ostati bez nastupa u Europi! Real je pak (tri pogotka Cristiana Ronalda) na svom Bernabeuu sa 4:0 nadjačao Getafe.

Komentara 6

HR
hrvatin
00:46 11.05.2011.

Pisete da je modric promasio zicer,a podsjetite me molim vas kad je modric pogodio?

HR
hrvatin
01:15 11.05.2011.

Dabogda tottenham izgubio sve jednu utakmicu u kojoj ne igra Niko Kranjcar.Amen.Ako on nije u onom timu najbolji igrac,onda zemlja nije okrugla.

KI
kiiko
08:00 11.05.2011.

ne znam po cemu to misli bilic da igramo kao barselona? ako je zaista tako onda on mora promjeniti svoju filozofiju i postaviti takav sastav i taktiku kao sto forsira prosinecki u zvezdi znaci 4-3-3 ofanzivno kao sto igra barsa i onda moras naci te igrace koje bi pasale na tim pozicijama znaci perisic razbija na lijevom krilu treba ga staviti tamo a desno ili mandzukic koj odlicno igra u wolfsburgu ili jos bolje ivo ilicevic/t koj se oporavlja od ozljede, brz snazan i ima dribling a i zabija ima dobar sut lijevom i desnom nogom iz daljine i blizine centarfor jelavic/dudu/kalinic, u centru modric/kranjcar i rakitic/badelj malo iza vukojevic/ademi, kranjcar inace i nije za tu pozciju ali se cesto vraca po lopte i odlicno kombinira mora ga isprobati kao centralnog veznog sa modricem onda bi ispao rakitic/badelj, treba takodjer isprobati matu jajala koj odlicno igra u bundesligi i prestat forsiriati igrace ala juric dujmovic strinic pranjic......etc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije