Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li na travnjak

Luka potrebniji Biliću nego Spursima

'redknapp.4'
''
22.05.2011.
u 10:15

Pet trenera u prvenstvu Engleske danas će proživljavati najveći stres. Dvojica će se na kraju morati preseliti u drugu ligu

Hoće li Harry Redknapp danas na travnjak White Hart Lanea poslati Luku Modrića? Istina, Spursima treba pobjeda protiv Birminghama za potvrdu pete pozicije u prvenstvu Engleske koja vodi u Europsku ligu, a Luka je u svim nacrtima iskusnog stratega jedan od ključnih igrača. No, dvoboj je to u kojem igra i Lee Bowyer koji je u kolovozu 2009. godine slomio nogu našem reprezentativcu.

Ne znamo je li Slaven Bilić nazvao svog prijatelja na klupi Spursa, jer za dva tjedna Hrvatska igra protiv Gruzije, ali uistinu se postavlja pitanje hoće li Luka igrati. Kada bismo njega pitali, odgovor bi sigurno bio – da! No Tottenham ima kvalitetu da ovu utakmicu dobije i bez Modrića, a ideolog igre reprezentacije nasušno nam je potreban na Poljudu.

Liverpool će protiv Aston Ville pokušati doći do pete pozicije ako Spursi ne budu imali svoj dan. Manchester United će pred rasprodani Old Trafford iznijeti pehar namijenjen prvaku, i to jubilarni 19., a Nemanji Vidiću će zapljeskati stadion zbog toga što ga je banka Barclays, pokrovitelj prvenstva, izabrala za najboljeg igrača ove sezone. No prava je priča borba za opstanak.

Pet trenera – Keane (Blackburne), McLeish (Birmingham), McCharty (Wolverhampton), Holloway (Blackpool) i Martinez (Wigan) – danas će proživljavati vrhunac stresa. Naime, dvojica od petorice danas u 19 sati bit će drugoligaški treneri. Pobjednik iz sraza Wolverhampton – Blackburne ostaje sigurno prvoligaš, u slučaju remija mogu ispasti oba kluba, a otvorenih je kombinacija mnogo.

Komentara 8

VL
vladek
11:49 22.05.2011.

kiiko,ma nemoj tako,on je Hajdukovac.

DU
Deleted user
12:24 22.05.2011.

Neka se nogice koprcaju po travnjaku i jaja veselo skakuću dok se vrte milijuni eura u tom nogometnom biznisu slabo obrazovanih ali znojnih momaka koji šutiraju loptu.

KI
kiiko
11:33 22.05.2011.

dosta vise sa tim modricem, kako vas nije sramota uvijek samo modric ovo modric ono mi moramo biti ekipa a ne se usljanati na jednog veznog igraca, bilic nije hrabar nije mudar on je kukavica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije