Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od danas na rehabilitaciji

Modrić poslao poruku navijačima nakon operacije: Forza Hrvatska

Luka Modrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
03.10.2016.
u 08:24

Luki je stradala hrskavica te će pauzirati najmanje mjesec dana. Kako je otpao za kvalifikacijske utakmice za SP protiv Kosova i Finske neće ni dolaziti na okupljanje reprezentacije u Zagrebu

Luka Modrić u nedjelju je operiran u klupskoj klinici. Kapetan hrvatske reprezentacije ozlijedio na utakmici Lige prvaka u utorak, a na treningu u petak ponovno je osjetio bol.

Luki je stradala hrskavica te će pauzirati najmanje mjesec dana. Kako je otpao za kvalifikacijske utakmice za SP protiv Kosova i Finske neće ni dolaziti na okupljanje reprezentacije u Zagrebu.

Modriću rehabilitacija počinje već od danas, a cijelo vrijeme provest će u Madridu. Luka je putem svog Facebooka navijačima poslao poruku:

Operacija je prošla odlično, sve ide po planu. Hvala doktorima Leyesu i Aramberriu, kao i medicinskom osoblju Reala i klubu na brizi. U rehabilitaciji ću dati sve od sebe da se čim prije vratim na teren. Hvala suigračima (glavu gore!) i svima koji su poslali poruke podrške. Hala Madrid i forza Hrvatska.

Komentara 4

MU
muh
09:46 03.10.2016.

Kakva sreča da ga nema.

Avatar Matija22
Matija22
10:19 03.10.2016.

jedva dočekao da neigra za Hrvatsku ,nema love tamo ko u Realu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije