Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elitno naselje

Ovo je novi luksuzni dom Luke Modrića

Modrić
Foto: Idealista.pt
1/3
14.05.2015.
u 18:16

Prvi susjed bit će mu Predrag Mijatović, Realov direktor, a u kvartu su još i igrači kraljevskog kluba Javier Hernandez, Marcelo, Benzema i Varane.

Luka Modrić i njegova supruga Vanja postali su vlasnici luksuzne kuće u kojoj je nekad živio napadač Real Madrida i francuske reprezentacije, Nicolas Anelka. Građevina od 700 metara četvornih i zemljištem od 3000 metara vrijedna je 2,3 milijuna eura. Smještena je u sjevernom dijelu Madrida u naselju La Moraleja u kojem žive i neki Modrićevi suigrači te mnoge poznate osobe.

Prvi susjed bit će im Predrag Mijatović, Realov direktor, a u kvartu su još i igrači kraljevskog kluba Javier Hernandez, Marcelo, Benzema i Varane. Televizijska voditeljica Ana Obregon, nogometaš David Beckham, pjevačica Isabel Pantoja, samo su neke od poznatih osoba koje imaju ili su imale adresu u La Moraleji.

Modrićeva obitelj dosad je živjela u tom naselju, no unajmljivali su kuću. Luka i Vanja u novom domu ovog tjedna obilježili su i petu godišnjicu braka.

Fotografije nove Modrićeve kuće pogledajte OVDJE.

>>Real nije igrao najbolje što može, a sve zbog Luke Modrića!

Komentara 28

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:40 14.05.2015.

Sretno Luka, nadam se da ce te tu naci svoj mir.

Avatar nula
nula
19:57 14.05.2015.

Od izbjeglice iz zadarskog hotela do ovoga . Sretno Luka .

L0
luena 01
18:38 14.05.2015.

Neka je ,zaradio je ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije