Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETNI KAPITAL 3000 EURA

Modrić u Madridu otvorio tvrtku, moglo bi vas iznenaditi kad vidite čime se bavi

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/8
29.12.2020.
u 07:44

Modrićeva nova tvrtka osnovana je s minimalnim početnim kapitalom od 3000 eura što je oko 23 tisuće kuna

Luka Modrić u Španjolskoj je otvorio novu tvrtku koja će se baviti trgovinom nekretninama i nazvao je "Modric Family". Hrvatski kapetan na ovaj se potez odlučio godinu dana nakon što je u zatvorio tvrtku u Luksemburgu zbog koje u Španjolskoj bio osuđen za utaju poreza.

Modrić je, kako pišu 24 sata, novu tvrtku registrirao kao poduzeće za kupnju, promociju, gradnju, održavanje, prodaju, zakup, konzervaciju i iskorištavanje svih vrsta nekretnina, a "Modrić Family" se može baviti i svim vrstama financijskih ulaganja. 

"Modric Family" nije registrirana za upravljanje Modrićevim imidžem kao prethodna tvrtka koju je imao u Luksemburgu i preko koje je primao novac od sponzora. Zaradu od reklama sada vjerojatno prima u obliku osobnog dohotka.

Tvrtka "Modrić Family" nema zaposlenike niti internetsku stranicu, a registrirana je na adresi odvjetničkog ureda koji savjetuje nogometaše i čiji je klijent bio Modrić.

Modrićeva nova tvrtka osnovana je s minimalnim početnim kapitalom od 3000 eura što je oko 23 tisuće kuna, pišu 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 70

ZD
zdriva
09:21 29.12.2020.

po komentarima možemo zaključiti da samoupravni socijalizam ostavlja trajne duševne poremećaje

FO
forumlegale
09:00 29.12.2020.

Koji licemjeri uzas...Vi sami ne placate porez a usudjujete se protiv Modrica pricati i prstom upirati.Pogledajte se u ogledalo prije nego sto mislite druge kritizirati.

Avatar Joejordan
Joejordan
10:16 29.12.2020.

Koliko ovih iz južne srbije i genocidne tvorevine na ovom članku??vratite Ikonu koju ste ukrali u pohodu pljačka po Ukrajini..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije