Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na polufinalnoj utakmici

Luka Modrić svojim potezom oduševio UEFA-u: Što je stariji, to je bolji

LaLiga - Real Madrid v Elche
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
13.05.2023.
u 09:07

Hrvatski kapetan iz igre je izašao tek u samoj završnici susreta što daje naslutiti kako je njegovo liječenje i oporavak od ozlijede mišića dobro napreduje. U srijedu se igra druga utakmica polufinala između Real Madrida i Manchester Cityja, kojeg mnogi nazivaju "finalom prije finala"

U iščekivanju uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja koja će se ove u srijedu igrati na Etihadu UEFA objavljuje najbolje prizore iz prvog susreta. Na jednoj snimci je i Luka Modrić, čiji je majstorski potez organizacija postavila na društvene mreže.

Hrvatski kapetan iz igre je izašao tek u samoj završnici susreta, pokazavši kako je njegovo liječenje i oporavak od ozlijede mišića ide dobrim putem. Na susretu je izveo nekoliko dobrih poteza, a upravo ovak koji je UEFA istaknula bio je najzamjetniji. Sliku nisu opisivali riječima, već emotikonom čaše vina - "Što stariji, to bolji!"

Prvi susret odigran je u Madridu, na Santiago Bernabeu, a konačni rezultat 1:1 ostavio je pitanje finalista u potpunosti otvorenim. Real Madrid će u pripremnom periodu odmarati igrače prve postave pa u subotu protiv Getafea u utakmici LaLige izlazi s drugom momčadi. Kraljevi su treći u ukupnom poretku španjolske lige pa se očekuje da će svu svoju energiju posvetiti uspijehu u Ligi prvaka.

Situacija u Manchesteru je bitno teža. Osim za finale Lige prvaka, bore se i za naslov u Premier ligi u kojoj trenutno imaju jedan bod prednosti pred Arsenalom, a nastupaju i u finalu FA kupa protiv gradskog rivala Manchester Uniteda. Pep Guardiola nadao se da će utakmica protiv Evertona u Liverpoolu biti prebačena s nedjelje na subotu kako bi dobili dan odmora više, no zbog Eurosonga policija nije bila u prilici izaći im u susret.

VIDEO: Bišćan: Teško je zamisliti da ćemo morati bez Ivanušeca i Livakovića

Komentara 1

BR
Brkonixx
09:32 13.05.2023.

I sad ce od silne radosti mali ruzni platit porez u voljenoj domovini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije