Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa biti tata

Luka Modrić: Stalno Ivanu mijenjam pelene

Luka Modrić
Goran Stanzl/PIXSELL
10.08.2010.
u 18:51

Za Slavena Bilića u veznom redu nema važnijeg igrača od Luke Modrića. Uz Eduarda da Silvu, bit će ključan i u kvalifikacijama za EP, i zato izbornik pali svijeće za zdravlje tog dvojca.

– Dobro sam sada, ozljeda je stvar prošlosti – kaže Luka Modrić koji je zbog zadnje lože propustio posljednje utakmice Tottenhama.

Treneru Harryju Redknappu nije se baš svidjelo na turneji u SAD-u, izjavio je da bi bolje bilo da su se za prvu njegovu i Tottenhamovu Ligu prvaka pripremali u Engleskoj.

– Ma dobro, to je njegova stvar, ne bih to komentirao. Meni se svidjelo, Amerika je čudo – kaže prvo ime Spursa, koje je pomazila sreća u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Na putu do ostvarenja sna stoje vam samo Young Boys iz Berna.

– Dobar je to suparnik, ali mogli smo i gore proći, mogli smo izvući i Werder. Iako, ne treba se zavaravati. Ako su uspjeli izbaciti Fenerbahçe znači da su ozbiljna momčad.

Zlobnici bi rekli da bi se Redknapp morao zamisliti zbog tri bivša dinamovca u sastavu, ako je prokletstvo prijelazno – jao Spursima! No, šalu na stranu, Harryju su Luka, Čarli i Niko ljudi od najvećeg povjerenja.

O Slovacima je govorio u superlativima.

– Gledao sam ih, dobra su momčad koja je vrlo uspješno igrala na SP-u, s obzirom na to da je na njemu nastupila prvi put. Imali su Slovaci šanse i u osmini finala, za njih je to vrlo dobar uspjeh. Sigurno su puni samopouzdanja.

U usporedbi s Grcima...

– Grke čak nisam ni gledao, pa ih ne bih uspoređivao.

Kako prolaze prvi očinski dani?

– Ma odlično! Mijenjam Ivanu pelene.

Ključne riječi

Komentara 3

NN
nniixx
18:57 10.08.2010.

Od moje susjede baba pila kavu sa susjedom Marom

OB
-obrisani-
19:56 10.08.2010.

Luka Modrić: Stalno Ivanu mijenjam pelene kako bi dobiju rutinu i znanje da jednom i u repki i HNS počistim svu sranje..

RI
Riznica
19:59 12.08.2010.

pa sta ti zena radi ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije