Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Luka Modrić spreman i odreći se novca samo kako bi ispunio svoju želju

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/8
07.10.2020.
u 14:07

Sportske novine Marca, sa sjedištem u Madridu, objavile su u srijedu na svojoj naslovnici kako je Modrić spreman pristati na smanjenje plaće u potencijalno novom ugovoru.

Real Madrid trenutno ne vodi nikakve razgovore oko produženja ugovora s Lukom Modrićem, a tu temu će razmotriti iduće ljeto kada 35-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije bude istjecao ugovor, rekao je u srijedu dužnosnik Real Madrida.

"Nema apsolutno ničega. Produženje ugovora je Lukina želja i točka. Ta tema će biti razmotrena iduće ljeto", izjavio je dužnosnik u Madridu za Hinu.

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja 2021., rekao je u ponedjeljak u intervjuu za španjolsku radijsku postaju COPE kako bi "volio nastaviti igrati za Real Madrid".

"Vjerujem da još uvijek svojom igrom mogu biti važan Real Madridu. Želja mi je završiti ovdje karijeru, no ne želim stvarati problem. Uvjeren sam da ćemo postići sporazum, kakav god bio, ili o produženju ugovora ili o mom odlasku u drugi klub. Ovdje se osjećam kao doma", dodao je vezni igrač.

Modrić je prošli mjesec napunio 35 godina te je najstariji igrač Real Madrida.

Upitan vjeruje li da će mu uprava ponuditi novi ugovor odgovorio je: "Ne znam. Ne volim govoriti hipotetski".

Sportske novine Marca, sa sjedištem u Madridu, objavile su u srijedu na svojoj naslovnici kako je Modrić spreman pristati na smanjenje plaće u potencijalno novom ugovoru. Izvijestile su kako uprava i trener Zinedine Zidane još uvijek nisu donijeli odluku niti se sastali s njime oko eventualnog produženja te da će nastaviti promatrati njegove utakmice tijekom sezone.

Modrić je prošli mjesec propustio utakmice Lige nacija u kojima je Hrvatska izgubila 4-1 u Portugalu i 4-2 u Francuskoj kako bi se što bolje pripremio s Real Madridom za sezonu. U nedjelju je odigrao 89 minuta u pobjedi Real Madrida od 2-0 nad Levanteom, što mu je bio 347. nastup za "kraljevski klub". Sudjelovao je u sve četiri utakmice na otvaranju ovosezonskog španjolskog prvenstva te je i dalje u udarnoj postavi momčadi koja brani naslov prvaka osvojen prošle sezone.

Modrić je od dolaska u klub u ljeto 2012. osvojio 17 titula, od čega četiri Lige prvaka.

U sličnoj situaciji nalazi se i 34-godišnji kapetan i stoper Sergio Ramos. Njemu također ugovor istječe za devet mjeseci.

Uprava predvođena predsjednikom Florentinom Perezom i generalnim direktorom Joseom Angelom Sanchezom prijašnjih sezona nije bila sklona produživati ugovore igračima starijima od 33 godine. U ljeto 2017. iz kluba je zato otišao tada 34-godišnji stoper Pepe, a u ljeto 2018. tada 33-godišnji napadač Cristiano Ronaldo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije