Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL SVLADAO SEVILLU

Luka Modrić slavio protiv Ivana Rakitića pa ga proglasili igračem utakmice

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid
Foto: ANGEL FERNANDEZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.12.2020.
u 18:13

Raketa je igrao do 64. minute, dok je Modrić odradio cijeli susret. Kapetan hrvatske reprezentacije odmah je nakon utakmice proglašen najboljim, odnosno dobio je epitet "King of the match".

Real Madrid u derbiju 11. kola Primere slavio je na gostovanju kod Seville s 1:0.

Bio je to dvoboj dvojice hrvatskih nogometaša, Ivana Rakitića s jedne i Luke Modrića s druge strane.

Raketa je igrao do 64. minute, dok je Modrić odradio cijeli susret. Kapetan hrvatske reprezentacije odmah je nakon utakmice proglašen najboljim, odnosno dobio je epitet "King of the match".

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 55. minuti kada je Vinicius ubacio prizemnu loptu, a vratar Seville Bono katastrofalno reagirao i skrenuo je u vlastitu mrežu.

Real je sada na trećem mjestu s 20 bodova, dok je Sevilla peta sa 16.

City rutinski protiv Fulhama

Očekivanom 2:0 domaćom pobjedom protiv Fulhama u susretu 11. kola nogometaši Manchester Cityja skočili su na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva.

City je vrlo rano riješio pitanje pobjednika golovima Sterlinga (5) i De Bruynea (26-11m), a do kraja utakmice su njegovi napadači priredili pravi festival promašaja.

City sada ima 18 bodova, kao i peti Leicester City, a ispred njega su Tottenham Hotspur i Liverpool sa po 21 bodom te Chelsea sa 19. Fulham je ostao 17. sa sedam bodova, jednim više od 18. West Bromwich Albiona i Burnleya, dok je na dnu Sheffield United sa samo jednim bodom.

U prvom susretu dana su Burnley i Everton odigrali 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Brady (3), a poravnao je Calvert-Lewin (45+3).

Kasnije u subotu još igraju West Ham United - Manchester United i Chelsea - Leeds United.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Viking123
19:37 05.12.2020.

Bravo Luka, zasluženo...

Avatar Cokolinda
Cokolinda
04:00 06.12.2020.

jel platio porez???

Avatar Joejordan
Joejordan
22:20 05.12.2020.

Ma Luka je zmaj,mladi sportaši neka vam Luka bude uzor rad red i disciplina rada rad rad na kraju donosi uspjehe,čovjek u 35toj kad se većina igrača oprašta od nogometa čovjek još uvjek igra u najboljim ligama i j jednom od najboljih klubova i ne samo to nego bude i proglašen najboljim igračem utakmice,mos ga voljeti ili ne ali neosporno je njegovo postignuće Luketa kapa do poda,Taktici o pored svih tegoba s kojima se susreću cijeli život igra nogomet na top level to samo pokazuje da rad red i disciplina sportski život uspjeh je neminovan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije