Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo prijateljstvo

Modrić: 'On mi je puno pomogao kad sam došao u Real, tužan sam što odlazi'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
12.06.2015.
u 14:09

– Igrao sam u Stuttgartu kao 19-godišnjak na Svjetskom prvenstvu, ali Hrvatska je ispala nakon utakmice s Australijom pa mi baš i nije u lijepom sjećanju

Sami Khedira osnovao je organizaciju koja pomaže djeci i mladima iz njegova Stuttgarta, a u nedjelju će se odigrati humanitarni susret za prikupljanje sredstava. U ovoj akciji sudjeluju brojni Khedirini suigrači iz Reala i njemačke reprezentacije, puno njih dalo je neki svoj predmet za aukciju, a novac od prodaje ide za spomenutu organizaciju. Jedan od onih koji je sudjelovao jest i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je darovao dres, a trebao je i zaigrati u nedjelju.

– Volio bih zaigrati, uvijek sam želio pomoći u ovakvim akcijama, no nisam spreman zbog ozljede – rekao je za Bild Luka Modrić.

On i Khedira bili su konkurenti za poziciju u Realu, ali između njih vlada prijateljstvo.

– Sami mi je puno pomogao u početku, uz njega sam se lakše priviknuo na Madrid. On je moj veliki prijatelj. Sada mi je pomalo žao što napušta Real (odlazi u Juventus, nap.a.).

Modrić ima sjećanja na Stuttgart, ali ne baš lijepa.

– Igrao sam tamo kao 19-godišnjak na Svjetskom prvenstvu, ali Hrvatska je ispala nakon utakmice s Australijom pa mi baš i nije u lijepom sjećanju. Ali, znam da puno Hrvata tamo živi, nadam se da ću neke od sunarodnjaka sresti u nedjelju.

>>Boban otvoreno o Rakitiću, finalu, Ligi prvaka: E, da se Modrić nije ozlijedio...

>>Ozljeda Modrića nije razlog što je Real Madrid ostao bez naslova

>>Sami Khedira potpisao za Juventus, znači li to odlazak Pirla?

Komentara 4

HA
hajduk1966
17:57 12.06.2015.

Luka predobar si,kapa dolje

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
18:32 12.06.2015.

On mu je puno pomogao kad je došao u Real jer su se stalno tuširali zajedno, tužan je što odlazi jer Benzema i Chistiano nisu takve vrste prijatelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije