Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Luka Modrić postao prvi Hrvat koji je dobio prestižno Fifino priznanje!

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
12.01.2015.
u 21:15

Uvršten je među šest najboljih veznjaka na svijetu.

Svečanost dodjele Zlatne lopte u Zürichu nije protekla bez nekog našeg nogometaša jer Luka Modrić je uvršten među najbolje veznjake svijeta u 2014. godini!

Iako nije osobno mogao nazočiti dodjeli nagrada, jer liječi se u Belgiji, sigurno je sa zadovoljstvom popratio cijeli događaj. Posebno jer je prvi Hrvat koji se našao među 22 najbolja od 2005. godine, otkad postoji ova nagrada. A zaslužio je to svojim igrama u klubu, ali i reprezentaciji.

S Realom je osvojio Ligu prvaka, Kup kralja, europski Superkup i klupsko svjetsko prvenstvo, a nastupio je i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Uz to su ga navijači proglasili najboljim veznjakom španjolske lige i okosnica je igre kraljevskog kluba. Ne treba zaboraviti i da je krajem prošle godine osvojio i četvrtu nagradu Večernjeg lista za najboljeg hrvatskog nogometaša u tekućoj godini.

Ovo je najboljih 11 iz 2014. godine (4-3-3): Neuer - Lahm, Silva, Luiz, Ramos - Di Maria, Kroos, Iniesta - Robben, Messi, Robben.

Ovo je najboljih pričuvnih 11 iz 2014. godine (4-3-3): Courtois - Dani Alves, Hummels, Alaba, Marcelo - Alonso, Yaya Toure, Modrić -  Suarez, Ibrahimović, Neymar.

>> Modrić u bolnici primio nagradu VL-a: Nadam se da sam razveselio djecu!

>> Modrić je postao miljenik Bernabeua, evo kako ga vide navijači i mediji u Španjolskoj!

>> Ipak završilo bez iznenađenja – Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš godine!

Komentara 7

Avatar Abcda
Abcda
22:59 12.01.2015.

To smo mi znali i bez FIFA-e

Avatar Idler 3
Idler 3
00:08 13.01.2015.

Luka care, naklon do poda i čestitka od srca.

BR
brčko
07:48 13.01.2015.

naprijed naši! bravo luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije