Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA HRVATSKE
Povratak na članak

Modrić: Bili smo puno bolji, moramo ovako nastaviti, Srna: Idemo po drugi krug!

- Pobjeda je najbitnija. Prva utakmica je najvažnija i ona puno znači. Napravili smo veliki korak, ali ne treba dizati euforiju. Šteta što nismo zabili još koji pogodak - rekao je kapetan Darijo Srna

Komentari 22

PS
ps25
17:35 12.06.2016.

Bravo Vatreni! Dokle god se borite ovako lavovski neovisno o rezultatu, cinite nas ponosnima!

VL
LA
LANA555
18:06 12.06.2016.

BRAVO MOMCI ! TEKMA JE BILA OK .

VL
DU
Deleted user
17:22 12.06.2016.

Samo za Jovanvićevce ,recepcionere,polutanee,i ostalu žgadiju. Volim te Hrvatskaaaaaaa. Treba li neko servis na TV od nabrojanih mislim da danas niste zadovoljni prikazanim. Neka vam Čačić namjesti TV da Srbija igra ne euru i pobjeđuje. Volim te Hrvatska ale,ale.

VL
Avatar hovatettemle
hovatettemle
18:06 12.06.2016.

Gledao sam utakmicu , bilo je super , lijepo pobijediti ! Bravo !!!

VL
Avatar hovatettemle
hovatettemle
18:13 12.06.2016.

Turci nesportski igrao slabo vodio utakmicu sudac ! Moglo je biti tri gola , tako da je jako lijepo !!!!

VL
MT
mladen.turcic
09:06 13.06.2016.

sad Jovanović i sdp sijedu ajere

VL
Avatar KiM
KiM
17:36 12.06.2016.

Slabi ste vi domoljubi!

VL
FP
fpomoc
17:20 12.06.2016.

Poštovanje, nudim mogućnost zarade od prosječno 5-10 tisuća kuna na mjesečnoj bazi sa kojima Vam mogu pomoći da riješite financijske probleme.Riječ je o kladionici i posebnom sistemu koji mi je omogućio da ostvarim neke životne snove kao što su odlazakk na 2 tjedna turnira u Wimbledonu te nekoliko utakmica NBA lige.Ukoliko i Vi imate neke snove koje trenutno zbog financija ne možete ostvariti ja obećavam da ću Vam pomoći kako bi ih ostvarili a zauzvrat ne tražim ništa jer ja sam svoje ambicije već ispunio i živim onako kako želim. Treba mi samo dobar glas o mome znanju jer planiram otvoriti nekakav oblik tvrtke koja će se baviti analizom parova i slanjem istih.Sve.razloge zašto ovo radim ću Vam objasniti ako mi se javite na mail tenisnbasuradnja@gmail.com te nemate što izgubiti a vjerujte mi da Vas samo ta jedna poruka poslana na mail dijeli od puno lagodnijeg i ljepšeg života.Pozivam sve bez obzira na iskustvo u kladjenju.Svako dobro

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.