Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trakavica

Luka Modrić odbio trenirati!, Perez: Zadnja cijena 35 milijuna €!

Luka Modrić
marca.com
20.07.2012.
u 09:56

Real: Luka nam je preskup! Ne damo više od 35 milijuna

Luka Modrić sjeo je u petak ujutro u svoj Bentley ispred White Hart Lanea i napustio trening. Na kojem zapravo ni nije bio.

- Neću trenirati! Nisam psihički spreman - izjavio je Modrić.

Dodajmo kako se Luka nije niti javio svojim suigračima i treneru koji su odrađivali treninge.

Upravo je to u petak oko podneva bila i prva vijest na španjolskoj Marci.

Razlog je tome što se njegov transfer u Real, koliko god bio izgledan, sada ponovno oteže. Naime, u Realu tvrde da im je Luka – preskup.

–  Limit koji ćemo dati za kupovinu Luke Modrića ravno je 35 milijuna eura. I to je to. Nećemo dati više novca za njega – kazao je Florentino Perez, predsjednik kraljevskog kluba.

Podsjetimo, trener Tottenhama Andre Villas-Boas dan ranije poručio je zainteresiranima, odnosno Manchester Unitedu, Paris Saint-Germainu i Real Madridu da će za Luku trebati platiti punu cijenu – 40 milijuna eura.

– Luka je inteligentna osoba i razumije da i klub treba štititi svoje vrijednosti, prava i interese – kazao je Boas.

U Londonu su za novi Tottenhamov kalendar napravili zajedničku fotografiju bez Luke Modrića, njegovi dresovi povučeni su iz prodaje i prema svemu se čini da je samo  pitanje trenutka kada će sjesti na let London – Madrid.

Komentara 39

PR
PrisojeTG
10:36 20.07.2012.

Danas više nisi pametan jer je sve otišlo u p.m....Luka je vrhunski igrač i jedinstven po svojim igračkim i ljudskim osobinama. Samo mi na k.... ide Levi jer je zadnja ljiga od čovjeka. Drago bi mi bilo da Luka ode u Real ali bi mu bolje bilo u M.U. Uostalom nek ide gdje god samo da ne ostane u Londonu.

DH
dalibor.hren
10:39 20.07.2012.

Više niti ne vrijedi. Tak i tak će grijati klupu.

ZM
zmaj5
10:26 20.07.2012.

Ruku na srce ovo je stvarno OK cijena za Modrića.Budimo pošteni i objektivni, mislim da je to limit,i da Modrić ne vredi više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije