Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPN-ov komentator

Luka Modrić je hrvatski Xavi kojeg treba obožavati

Luka Modric
Goran Stanzl/Pixsell
03.08.2010.
u 17:25

ESPN-ov komentator David Hirshey iskazao je oduševljenje Lukom Modrićem.

U rubrici “Volim” Hirshey je Luku Modrića usporedio s Xavijem iz Barcelone.

– Modrić se kao ribica provlači među armadom morskih pasa u engleskom nogometu.
Dirigira napadom sa svojim umješnim dodirom i preciznim pasovima.

On je hrvatska verzija Xavija koji je veličanstveno upravljao veznim redom Španjolske na putu do njezina prvoga svjetskog naslova. Zbog toga je u redu obožavati ga – napisao je Hirshey.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:29 03.08.2010.

Ja o svom imenjaku samo najbolje!

TR
treiler
18:32 03.08.2010.

ajmo,ceka se eujanez! mi hrvati smo poznati po ismijavanju i provociranju,ipak slovenci nisu niš bolji od nas koliko se god trudili bit neki europljani... o luki modricu je sve vec receno....vrati nam se za par godina u dinamo,majstore!!

OB
-obrisani-
08:24 05.08.2010.

Luka Modrić je za domoljubno hendikepirane hrvatski Xavi kojeg treba obožavati. Za sve objektivne i normalne je jedan vanka World Cup balkanski igrač koji se nikako nemre i nesmije ospoređivati sa svijestkom klasom poput Xavia..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije