Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA NE IGRA

Luka Modrić doznao loše vijesti, evo kako ga kritiziraju španjolski novinari!

Luka Modrić
Foto: Nigel French/Press Association/PIXSELL
1/5
21.10.2019.
u 12:58

Hrvatski kapetan nije se oporavio od ozljede bedrenog mišića koju je zadobio u utakmici Hrvatske i Walesa i zbog toga ne putuje na utakmicu s Galatasarayem.

Real Madrid objavio je popis igrača koji putuju u Tursku na sutrašnju utakmicu s Galatasarayom u Ligi prvaka, a na njemu nema Luke Modrića.

Hrvatski kapetan očito se nije oporavio od ozljede bedrenog mišića koju je zadobio u utakmici Hrvatske i Walesa. Zbog toga je propustio subotnju utakmicu s Mallorcom (poraz Reala 1:0), a sada neće moći sudjelovati ni u iznimno važnom susretu protiv Galatasaraya. Naime, kraljevi nakon dva kola imaju samo bod i sutra moraju pobijediti.

To nije jedina loša vijest za Real jer u Turskoj neće biti ni ozlijeđenog Garetha Balea kao ni Lucasa Vazqueza

A dodajmo da je i španjolska Marca nakon poraza od Mallorce nabrojila deset razloga zbog kojih Real igra loše, a na udaru se našao i Luka Modrić. Novinari ovoga španjolskog dnevnika smatraju da je naš kapetan s 34 godine prestar i da je već dao najbolje od sebe.

"Sredina terena mjesto je na kojem se utakmice dobivaju i gube. Tu Real ima goleme probleme zato što tamo nema dovoljno opcija. Modrić i Kroos tamo su nezamjenjivi, ali oni su dali svoje i na putu su prema dolje, dok Iscove igre pokazuju isto", navodi Marca.

Popis igrača Reala za Galatasaray

Vratari: Courtois, Areola i Altube
Braniči: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Marcelo, Odriozola i Mendy
Veznjaci: Kroos, Casemiro, Valverde, James i Isco
Napadači: Hazard, Benzema, Jović, Brahim, Vinicius Jr. i Rodrygo

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:14 21.10.2019.

Dodi nam natrag u dinamo,moze i hajduk,fucka mi se al ja bih im za to pljuvanje dao odj...

PR
prajdali100
18:45 21.10.2019.

Eto " Marca" će im sastavljati momčad.Ali papir trpi sve....moraju nešto pisati.

Avatar nekakav
nekakav
08:08 22.10.2019.

nek objave tekst o dodjeli nagrade koja se priprema. i pojašnjenje zašto modrića nema niti među kandidiranima. već to dovoljno govori o nagradu koju je prošle godine modrić dobio. dobio, ne zaradio, ispada sad. al ok, modrić je svetinja, najbolji ikad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije