Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što dalje?

Luka Modrić dobio jasan signal iz Reala, on mora odlučiti

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.02.2020.
u 09:45

'Nakon loše prošle sezone, Modrić se vratio u formu u najefikasnijoj sezoni u karijeri, zabio je pet golova. Organizira igru i vođa je momčadi koja je na vrhu ljestvice', ističe Marca

Luka Modrić je lani u rujnu napunio 34 godine. U madridskom Realu je već osam godina, a s kraljevskim klubom je vezan do ljeta 2021. godine.

Ne ponude li mu Madriđani produljenje ugovora hrvatski kapetan može potražiti novi klub. 

Luka Modrić
1/5

'Modrić je to zaslužio, svojim igrama i ponašanjem kako na tereni tako i izvan njega. Luka daje pečat Realu' piše Marca koja tvrdi kako je malo vjerojatno da će Hrvat otići sa Santiago Bernabeua.

'Nakon loše prošle sezone, Modrić se vratio u formu u najefikasnijoj sezoni u karijeri, zabio je pet golova. Organizira igru i vođa je momčadi koja je na vrhu ljestvice', ističe Marca i dodaje:

'Modrić je ključan igrač Realove momčadi, sada je trenutak da odluči što dalje. Real na ljeto slaže momčad, a najvažnija će biti sredina terena. Modrić igrom, ponašanjem i karizmom daje ton momčadi. Odluči li otići, Real će teško pronaći zamjenu. Čini se kako ga može naslijediti Martin Odegaard. Sjajno igra na posudbi u Real Sociedadu, ali se tek  treba dokazati.'

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 6

PL
Playmaker
18:28 21.02.2020.

Luka Modrić Najbolji Playmaker i Legenda Hrvatske Reprezentacije Koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena !!!!!!😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

KA
kamamalosutra
10:21 21.02.2020.

U prenesenom značenju " Luka pakiraj kofere ! '.

IV
ivanbalic
12:51 21.02.2020.

Akomu ne ponude novi ugovor,on ce jadan da bojkotuje,i da strajka gldju,isto kao i u Engleskoj,jer njega je tesko istjrati,a posebice,kad jadan zna,daga niko ne zeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije