Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL.COM

Luka igrač utakmice: Mali Hrvat bio je maestralan

\'Tottenham Hotspur\'s Jermain Defoe (L) celebrates his second goal against Charlton Athletic with Luka Modric (R) during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REU
Reuters
07.03.2011.
u 10:14

Iako su u nedjeljnoj utakmici protiv Wolverhamptona remizirali 3:3, igrači Tottenhama zaradili su solidne ocjene

A prema portalu Goal.com, najbolji igrač utakmice bio je Luka Modrić. Zaradio je ocjenu osam dok je Defoe, dvostruki strijelac, nagrađen sa 7,5.

''Igrajući s lijeva, gdje je igrao većinu prošle sezone, mali Hrvat bio je maestralan na lopti. Kad bi stvari pošle po zlu na sredini terena, uzeo bi loptu i smirio situaciju te poslao Spurse u napad svojim neumornim trčanjem i briljantnim dodavanjima. Redknapp ga je zamijenio kako bi ukrao svojoj momčadi malo vremena i dodao visine u posljednjih pet minuta''.

Zamijenio ga je Niko Kranjčar koji je ostao bez ocjene.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:08 07.03.2011.

POSLJEDNJA TRI DANA PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI... IDEMO PO NOVI DOBITAK!!!! DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

PI
Pita
19:32 07.03.2011.

Bio sam na utakmici i bio je super. Za ovakvu tekmu nije mi zao 40 funti!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:28 08.03.2011.

Iako su u nedjeljnoj utakmici protiv Wolverhamptona remizirali 3:3, trebali su izgubiti jer je ponisten regularan gol Wolvesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije