Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top tema

Komplimenti Modriću stigli i iz Barcelone! Suarez i Enrique govorili o Luki

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
20.04.2015.
u 14:10

– Iznimno mi je žao što se Modrić ozlijedio, kao što mi je žao i svakog igrača, bez obzira na to iz koje momčadi on bio

Kada je Luka Modrić izbivao četiri mjeseca zbog ozljede koju je zadobio tijekom utakmice Italije i Hrvatske, svi smo se mogli uvjeriti koliko nedostaje Realu, a neki su tek tada shvatili kakav ugled uživa u Španjolskoj. Njihovim medijima i navijačima njegov povratak tjednima je bio glavna tema, a sada kada se opet ozlijedio, ponovno svi pišu o Luki.

Svoje žaljenje i pohvale na račun Luke već su iznijeli neki njegovi suigrači, trener, mediji i navijači, a danas se oglasio i njegov zamjenik Illarramendi, ali i članovi rivala Barcelone.

– Bale i Modrić naša su dva ključna igrača, ali ćemo morati bez njih. Ja sam spreman i ako me trener treba, tu sam. Treniram puno i svaki dan da bih dobio priliku – rekao je Illarramendi.

A ozljedu Luke Modrića kratko je komentirao Luis Enrique, trener Barce.

– Iznimno mi je žao što se Modrić ozlijedio, kao što mi je žao i svakog igrača, bez obzira na to iz koje momčadi on bio – rekao je Enrique, a o tome je govorio i Luis Suarez:

– Ozljeda kolege nikada vas ne može i ne smije činiti sretnim. Štoviše, osjećate se loše zbog toga. On je jako važan igrač za Real Madrid, iako je to klub pun svjetskih klasa i ima puno igrača koji ga mogu nadomjestiti, no ipak će biti jako teško.

>>Marca tvrdi: Modrićeva ozljeda nije tako ozbiljna, mogao bi se vratiti mnogo brže!

>>Ancelotti je kriv, morao je sačuvati Modrića

Komentara 5

KH
KLADA.hr__KLADA.hr__KLADA.hr
17:53 20.04.2015.

Modrić bi u barceloni bio 4x bolji od Rakete...

Avatar Croatan
Croatan
14:34 20.04.2015.

Modrić bi se sa svojim točnim i brzim pasovima odlično uklopio u Barcu

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:51 20.04.2015.

Nesmijem ni zamisliti Barcu u sastavu: Modric. Silva (Man City), Iniesta, Neymar, Suarez i Messi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije