Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Barce

Luis Enrique: Prvenstvo će biti napeto, a Atletico je favorit

Luis Enrique
Foto: Jose Antonio Sanz/UESyndication/PIXSELL
23.08.2014.
u 15:20

- S obzirom na kaznu koju smo dobili, klub će iskoristiti preostalo vrijeme ovog prijelaznog roka i vidjeti koliko smo se pojačali. Otvoreni smo za novo jačanje momčadi

Barcelona sutra protiv Elchea igra prvu utakmicu u novoj sezoni. S novim trenerom Luisom Enriqueom želi se vratiti na pobjedničke staze i ponovno osvajati titule.

- Ta utakmica može biti nevažna ako mi izgubimo, a onda sljedećih 37 pobijedimo. Meni je bitno da nam igra bude dobra, da igramo svojim stilom i nogometnom filozofijom, a nadam se da će nam do biti dovoljno za pobjedu, rekao je Enrique.

Otkrio je kakva je situacija s Neymarom.

- Uoči utakmice ćemo vidjeti u kakvom je stanju i može li mi pomoći, a onda odlučiti hoće li igrati.

Početni sastav?

- To ću igračima reći u svlačionici prije početka susreta. Svi koji su na popisu i koji su mi na raspolaganju mogu zaigrati. Svi moraju biti spremni.

Osvrnuo se i na Atletico.

- On je favorit za osvajanje naslova prvaka. Mijenjaju im se igrači, ali se zadržava ista ideja, čak se i usavršava. Tu je još i Real, vječni rival koji se dodatno pojačao. Bit će to jako uzbudljivo prvenstvo.

Hoće li biti dodatnih pojačanja?

- S obzirom na kaznu koju smo dobili, klub će iskoristiti preostalo vrijeme ovog prijelaznog roka i vidjeti koliko smo se pojačali. Otvoreni smo za novo jačanje momčadi.

>>Mandžukić protiv Lewandowskog vodi 1:0 za sada

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:13 23.08.2014.

Potrosili su daleko manje od Barcelone i Reala na transfere. Zato su favoriti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije