Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLOPILO SE

Luis Enrique u debitantskoj sezoni doveo je Barcu do finala, ali imao je i sreće

Barcelona's coach Luis Enrique smiles during the news conference at Ciutat Esportiva Joan Gamper in Sant Joan Despi near Barcelona March 13, 2015. REUTERS/Gustau Nacarino (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
04.06.2015.
u 19:28

Arjen Robben i Franck Ribery također su se ozlijedili baš prije polufinala s Barcelonom i znatno olakšali posao protivniku.

Luis Enrique ima sreće. U odlučujućim utakmicama Barcelone posao mu je bio olakšan, jer su suparnici imali jedan ili više značajnih izostanaka, što je Kataloncima ipak otvorilo put prema pobjedi. Posljednji mjeseci potvrđuju tu tezu.

Bayernov David Alaba se ozlijedio baš prije polufinala s Barcelonom, Zlatan Ibrahimović dobio je crveni karton protiv Chelseaja i propustio prvu utakmicu PSG-a s Enriqueovom momčadi.

Arjen Robben i Franck Ribery također su se ozlijedili baš prije polufinala s Barcelonom i znatno olakšali posao protivniku.

>> Koliko je još sreće imao Luis Enrique pogledajte na Goal.com

>> Čarobnjak Messi i Neymar uništili Bayern, Barcelona pobijedila 3:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije