Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Barce

Luis Enrique: Da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaku utakmicu

Luis Enrique
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.09.2014.
u 12:50

- Neymar je prošle sezone bio dosta dobar, ali ja vjerujem da može i bolje od toga. On je spektakularan igrč i sve što pokazuje na terenu čini se odličnim

Barcelona večeras u prvom kolu Lige prvaka dočekuje ciparski APOEL. Luisu Enriqueu bit će to trenerski debi u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, ali tvrdi da su i on i klub spremni.

- Ovaj susret dolazi u pravo vrijeme. Još moramo popraviti određene stvari u igri, ali mi smo spremni. Imali smo dobar početak sezone i zaista sam zadovoljan. No, doći će i nešto lošiji rezultati, a i za to moramo biti spremni, rekao je Enrique.

Liga prvaka, prvenstvu ili kup... Što biste izabrali?

- Koji god trofej osvojimo, meni će pružiti zadovoljstvo. Najradije bih da osvojimo sve.

Messi i Neymar?

- Neymar je prošle sezone bio dosta dobar, ali ja vjerujem da može i bolje od toga. On je spektakularan igrč i sve što pokazuje na terenu čini se odličnim. Messi želi zabiti na svakoj utakmici, on daje sve od sebe. ponekad nas na treninzima sve iznenadi, komentirao je Enrique, a zatim se osvrnuo na Real Madrid.

- Želim da moja momčad igra najbolji mogući nogomet, a da se pritom ne osvrćemo na druge, to me ne zanima. Ali, da si ne lažemo, želim da Real izgubi svaku utakmicu, zaključio je bivši igrač Reala i Barcelone, a sadašnji trener Katalonaca.

>>CNN: Halilović predvodi listu mladih igrača koji će obilježiti LP!

Ključne riječi

Komentara 1

GI
gismund
14:20 17.09.2014.

hahaha, bar je čovjek iskren :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije