Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaški PH
Povratak na članak

Ludnica na Gripama! Splićani izborili majstoricu s Cedevitom!

- Pokazali smo da smo ravnopravan protivnik Cedeviti - kazao je trener Splita Bavčević.

Komentari 4

Avatar rajon rondo
rajon rondo
20:25 19.05.2012.

Pazi naslov : \"podvig žutih \", ha-ha, koje novinarstvo. split je bio bolji u obje utakmice, nadam se da ce dobiti u trecoj i zasluzeno otici u finale. cedevita je katastrofa.

VL
UT
utakmica
20:32 19.05.2012.

Pozdrav! Imam veliku kolekciju starih utakmica Jugoplastike,Šibenke,Cibone,Hrvatske,Ex-Yu,Euro kupova,Nba,Dražena Petrovića ( oko 140 utakmica ) i još puno drugih ( preko 2000 utakmica, nogomet,rukomet, vaterpolo...) na dvd-ima,pa ako netko ima neke utakmice za razmjenu ili ga zanimaju,neka se javi, E-mail: utakmica@net.hr

VL
LT
lini tovar
21:59 19.05.2012.

totalna festa na gripama! cestitke igracima i istoku koji nas je danas lipo pratia, takoder pozdrav i policajcima koji su danas radili na gripama uz mali podsjetnik, poruka :D ps RADICU ODLAZI !

VL
PE
pelinkovac
22:05 19.05.2012.

@utakmice???? jel imas tekme Jugoplastike kad je bila prvak Europe,sve tri??? i kolika je cjena po dvd-eu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.