Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split u Europi

Ludilo u zrakoplovu, Belle pjevao klapske:Torino? Možemo u EL!

'Split 14.07.2013 Utakmica 1.kola MAXtv Prve like izmedju RNK Split i Slaven Belupa u Parku Mladezi. Henri Belle. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.08.2014.
u 08:15

Nažalost, nećemo biti domaćini u Parku mladeži, ali gdje god budemo igrali, vjerujemo da ćemo imati podršku, nadaju se Splićani

Tko ne skače, Ukrajinac je, orilo se zrakoplovom kojim su se Splićani vraćali iz Odese nakon remija s Černomorecom (0:0, ukupno 2:0), a glavna zvijezda bio je Kamerunac Henri Belle koji je pjevao dalmatinske pjesme! Kad su se probudili, Splićani su doznali i tko im je posljednja, četvrta prepreka za ulazak u Europsku ligu, uspjeh koji na početku svog ovosezonskog europuta nisu mogli ni sanjati – slavni Torino!

– Imamo šanse – blistao je Ivan Matić, trener, Splićana te dodao:

– S njima možemo ravnopravno odigrati, a ide nam u prilog što smo uigrani, forma nam se diže i iskoristit ćemo prednost prve utakmice. Nažalost, nećemo moći biti domaćini u svom Parku mladeži, ali gdje god budemo igrali, vjerujemo da ćemo imati podršku – kaže Matić.

Imat će sigurno podršku bivšeg igrača Torina Krunoslava Jurčića, a važno je znati da je sedmoplasirana momčad prošle sezone u Seriji A ostala bez opasnog Cire Immobillea, koji je potpisao za dortmundsku Borussiju, no ostao je Alessio Cerci. Treba znati i da su Talijani lako obračunali s Brommapojkarnom iz Švedske koju su pomeli sa ukupno 7:0.

Mnogi će se sjetiti i strašnog gola koji je Baka Slišković zabio u Torinu za Splićane u Uefinu kupu sredinom 80-ih...

>>Hrvatski klubovi dobro prošli u ždrijebu, protivnici nisu takav bauk

>>Naša prednost pred Torinom je što im prvenstvo počinje tek u rujnu

Komentara 4

Avatar franioprvi
franioprvi
10:50 09.08.2014.

U ovom momentu Split je nasa najbolja momcad. Vrlo , vrlo dobro i zrelo su odigrali u Odesi , bravo.

Avatar franioprvi
franioprvi
10:51 09.08.2014.

.... a Belle nece jos dugo ostati u Splitu , bojim se , cudo od tehnike i brzine.

MT
mladen.turcic
06:36 10.08.2014.

split ima velike sanse jer su vec dohvatili formu za razliku od gostiju:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije