Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristigle prijave u Udrugu prvoligaša

Lučko i Gorica novi članovi Prve HNL

lopta
Reuters
07.06.2011.
u 11:01

Gorica i Lučko novi su prvoligaši. Oni su na adresu Udruge Prve HNL poslali svoje prijave te su tako Hrvatski dragovoljac i Istra 1961 ispali u Drugu ligu. Još ostaje vidjeti što će odlučiti Arbitražna komisija u slučaju Pomorca

Sastanak Arbitražne komisije je u četvrtak i ako Pomorac dobije licenciju onda će se u Drugu ligu preseliti i Lokomotiva.

Goričani su dugo razmišljali. Još u ponedjeljak poslijepodne stizale su informacije da će sigurno odustati od Prve lige. A onda se, tijekom večeri, nakon dva sastanka cijela priča promijenila. Navijači Gorice najviše mogu zahvaliti predsjedniku kluba Nenadu Črnku i gradonačelniku Draženu Barišiću.

Lučko je dobilo financijsko jamstvo gradonačelnika Milana Bandića. Direktor kluba Josip Zornjak izvijestio je da se proračunska sredstva izdvajaju od 1. siječnja iduće godine, pa da se do onda treba nekako snaći. Potvrdio je da će Lučko ući u Program javnih potreba.

U Prvoj HNL tako će igrati: Dinamo, Hajduk, Split, Cibalia, Karlovac, Osijek, Zadar, Šibenik, Inter, Zagreb, Rijeka, Slaven Belupo, Varaždin, Lučko, Gorica te Lokomotiva ili Pomorac.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prosinecki
19:06 07.06.2011.

Mogli bi se prosiriti jos malo npr sa:Dragosje,Zelina,Draganici,Bibinje i dobiti cvrstu ligu za \"one \" gdje ce svoje bodove lako ugrabiti i osvojiti prvo mjesto sa +40 bodova razlike. Da nije zalosno bilo bi smjesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije