Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAND PRIX

Lucija Zaninović brončana, Petra Matijasevic srebrna

Lucija Zaninović
Igor Kralj/PIXSELL
22.02.2014.
u 19:15

Nakon jučerašnjeg zlata Ane Zaninović i dva srebra blizanki Zaninović u Egiptu već sada se arapska turneja može proglasiti uspješnom no vrijedi pričekati Bahrein i posljednju stanicu prije povratka u Europu.

Posljednjeg dana grand prix turnira u Ujedinjem Arapskim Emiratima do odličja i važnih bodova stigle su Lucija Zaninović i Petra Matijašević.

Lucija Zaninović je u prvom kolu bila slobodna, u drugom slavila protiv Britanke Barnes da bi u polufinalu ipak osjetila posljedice Cytomegalo virusa i jaku bol u slezeni zbog koje se morala povući s tatamija i zadovoljiti sa novih 3,6 bodova u olimpijskom rankingu te brončanom medaljom.

Petra Matijašević je do finala stigla pobjedama protiv Korejke Kim i Kazahstanke Amanbayeve da bi joj se u finalu još jednom dogodila pomalo frustrirajuća stvar. Odradila je izvrsnu borbu protiv svjetske i europske prvakinje Haby Niare iz Francuske, rezultat je nakon tri runde bio neriješen, kao i nakon dodatne runde da bi suci ponovno proglasili pobjednicom Francuskinju...

Ista stvar Petri se dogodila i na turniru u Egiptu,a vrijedi spomenuti da je Haby Petru na sličan način zaustavila u polufinalu europskog prvenstva i borbi za odličje odnosno četvrtfinalu svjetskog prvenstva....

Nakon jučerašnjeg zlata Ane Zaninović i dva srebra blizanki Zaninović u Egiptu već sada se arapska turneja  može proglasiti uspješnom no vrijedi pričekati Bahrein i posljednju stanicu prije povratka u Europu gdje ih očekuju još dva velika turnira prije odlaska na europsko prvenstvo u Azerbajdžan.

>> Ana Zaninović osvojila zlato u Emiratima na Grand Prixu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije