Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Lučić slavila nakon sedam poraza, Davidenku maraton s Dodigom

\'13.05.2011., Zagreb - Na SRC Mladost poceo Pliva Zagreb Open teniski turnir. cetvrtfinale Ivan Dodig - Martin Klizan.Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
30.08.2011.
u 22:54

Mirjana Lučić peti će put u karijeri zaigrati u 2. kolu US Opena, gdje se prvi put pojavila još 1997. godine.

Nakon sedam uzastopnih poraza i posta bez pobjede od gotovo dva mjeseca, hrvatska je tenisačica na startu newyorškog turnira pobijedila Novozelanđanku Eraković (6:4, 2:6, 6:4) te je čeka sudar sa osmom tenisačicom svijeta, Talijanskom Francescom Schiavone.

Ivan Dodig prvi je od hrvatskih igrača završio nastup na turniru porazom od Nikolaja Davidenka - 7:6(6), 3:6, 0:6, 6:2, 2:6 nakon gotovo četiri sata igre. Bila je to treća pobjeda Davidenka u pet dvoboja na Grand Slamovima s našim tenisačima. Pored Dodiga, pobijedio je ranije Tuksara i Karlovića, a gubio od Ljubičića i Veića na Roland Garrosu ove godine. 

Pobjedom u 1. kolu turnira nad  Giraldom Roger Federer ostvario je 224. pobjedu u karijeri na Grand Slamovima čime je po rekordnom broju pobjeda u Open eri (od 1968.) dostigao Agassija. Ispred njega samo je Jimmy Connors s 233 pobjede.

Komentara 1

JO
joksan
20:31 01.09.2011.

ma de.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije