Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Lučić: Nakon pobjede sam izljubila cijelu obitelj

Mirjana Lučić
Sanjin Strukić/Pixsell
31.08.2010.
u 21:18

Njemica Sabine Lisicki za ovogodišnji turnir akreditirala - svog psa, a Karolina Šprem neočekivano izgubila od 369. tenisačice svijeta.

Mirjana Lučić igrati će u 2. kolu ovogodišnjeg US Opena nakon uspjeha protiv Australke Alicije Molik - 7:6(5), 6:1. Bila je to njena prva pobjeda na Grand Slam turnirima nakon više od osam godina, posljednju je ostvarila 2002. na Roland Garrosu.

- Ne mogu vjerovati da sam ponov na glavnom turniru i da sam se plasirala u drugo kolo US Opena. Potpuno sam zaboravila kako to izgleda. U prvom kolu kvalifikacija gubila sam 5:2 u trećem setu, spasila pet meč - lopti i toliko sam se borila. To borba je i moj najveći adut, borim se kao nitko na svijetu - rekla je Mirjana, koja je nakon meča grlila i ljubila uz rub terena.

- Izljubla sam cijelu obitelj, presretna sam bila tog trenutka, toliko uživam u svemu. Težak rad svih ovih zadnjih godina konačno se isplatio, to se vidi i na mojim posljednjim rezultatima. Znala sam da mogu dobiti Molik - rekla je nakon meča hrvatska tenisačica i dodala:

- Otkako sam došla u New York, koncentrirala sam se na svaki meč i za mene postoji samo sljedeći meč. Ne gledam puno prema naprijed. Tako će biti i u drugom kolu - rekla je Mirjana.

Njoj će sljedeća suparnica biti Jelena Janković, najbolja srpska tenisačica i trenutačno peta igračica na WTA listi koja je 2008. igrala finale US Opena. Svoj dvoboj 1. kola igrala i Karolina Šprem, koja je katastrofalno (6:1, 6:3) izgubila od 369. tenisačice svijeta, anonimne Amerikanke Beatrice Capra.

Inače, jedna od najvećih atrakcija ovog turnira je - pas. Naime, Njemica Sabine Lisicki je, pored članova obitelji, za turnir akreditirala i svog jorkširskog terijera Happyja. Na propusnici se, kako i dolikuje, nalazi i njegova slika. Happy prati vlasnicu na svakom teniskog kompleksa, na oduševljenje ostalih igrača i igračica.

Komentara 1

FE
fellix1601
07:46 01.09.2010.

E moja Mirjana , da si ostala doma uz tatu i povremeno koji šamar , danas bi vjerojatno bila među prvih 10 u svijetu !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije