Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIČENOK BOLJA

Lučić-Baroni zapela u kvalifikacijama Miamija

Mirjana Lučić
Pixsell
18.03.2014.
u 23:42

Bolja od Mirjane Lučić-Baroni bila je Ukrajinka Nadija Kičenok sa 6:1, 5:7, 6:3 nakon sat i 46 minuta igre.

Hrvatska će u ždrijebu WTA turnira u Miamiju imati dvije predstavnice, Ajlu Tomljanović i Donnu Vekić. Treća je mogla biti Mirjana Lučić-Baroni, ali ona je zapela u posljednjem kolu kvalifikacija.

Bolja od nje bila je Ukrajinka Nadija Kičenok sa 6:1, 5:7, 6:3 nakon sat i 46 minuta igre.

U prvom setu Lučić-Baroni je čak tri puta gubila servis. U drugom setu obje su tenisačice držale servis do 11. igre, a onda je naša tenisačica iskoristila prvu break loptu i povela 6:5. Nakon toga je u male poteškoće završila set sa 7:5.

U odlučujućem setu ključni se pokazao šesti gem u kojem je Ukrajinka iskoristila treću break loptu za 4:2. Imala je Lučić-Baroni dvije break lopte na servis za meč Kičenok, ali nije ih iskoristila pa se od Miamija oprostila u kvalifikacijama.

>> Donna Vekić uvjerljivo do glavnog turnira u Miamiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije