Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA QUEBEC

Lučić-Baroni nakon pojedinčane, stigla i do titule u parovima!

Mirjana Lučić
Pixsell
14.09.2014.
u 22:38

Pamtit će naša najbolje rangirana tenisačica Kanadu, u jednom danu osvojila je dvije titule.

Mirjana Lučić-Baroni je svega dva sata nakon osvajanja turnira u kanadskom Quebecu ponovno bila u finalu i ponovno osvojila taj turnir - samo ovaj put u parovima! Ona i Hradecka bile su bolje od Goerges i Hlavackove sa 6:3, 7:6 (8).

Bio je to napet meč, ali pobjednice su ga kontrolirale cijelo vrijeme. Nisu dozvolile iznenađenje i stigle su do titule, koju će naša Mikica pamtiti!

Čekala je na pojedinačnu titulu 16 godina, stigla do nje pobjedom protiv Venus Williams, time srušila rekord ženskog tenisa jer je prije nje razmak između dvije titule bio 13 godina.

A na kraju dana još je osvojila i turnir u parovima! Ima 32 godine, ali to joj očito nije ni najmanji problem, bez ikakve muke odradila je četiri seta teškog tenisa.

>> Lučić-Baroni pobijedila Venus Williams i osvojila Quebec!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije