Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šlager sp-a

Löw: Protiv Engleza imat ćemo težak posao

Njemačka - Gana (1)
Reuters/AFP
25.06.2010.
u 08:52

I već na startu osmine finala sučelit će se Njemačka i Engleska, a pobjednik te utakmice u četvrtfinalu ide na pobjednika dvoboja Argentina – Meksiko.

Fantastičnim volej-udarcem u 60. minuti njemački Turčin Mesut Özil (21) donio je Njemačkoj 1:0 pobjedu protiv Gane koja je na kraju u osminu finala odvela i Nijemce i Gance jer afrička momčad ima bolju gol-razliku od Australije! I već na startu knock-out dijela natjecanja čeka nas poslastica – u osmini finala sučelit će se, naime, Njemačka i Engleska! A pobjednik te utakmice u četvrtfinalu ide na pobjednika dvoboja Argentina – Meksiko...

– Da, znam da možemo u osmini finala igrati s Englezima. Ali nimalo me ne zabrinjava ta možebitna utakmica iako Engleska ima odličnu momčad. Naime, izvući ćemo najmanje neodlučeno, a onda ćemo pobijediti u izvođenju 11-eraca – rekao je prije nekoliko dana, pola u šali, pola u zbilji, njemački napadač Miroslav Klose.

A nakon što se to i obistinilo, Klose je poslije dvoboja s Ganom (nije igrao zbog žutih kartona) dodao i ovo:

– Vrlo dobro pamtim kvalifikacije za SP 2002., kad su nas Englezi "razbili" pobijedivši 5:1 na našem terenu. A prijašnje generacije njemačkih nogometaša ne zaboravljaju ni poraz u finalu SP-a 1966. godine, to su dvoboji prepuni tradicije i suparništva, bit će to još jedan veliki okršaj – kaže Klose.

– Ova naša mlada momčad pokazala je da se može nositi s golemim pritiskom kakav je bio uoči ove utakmice. I to je veliko ohrabrenje uoči dvoboja s Englezima, bit će to strašna utakmica. Engleska je jaka, napokon je pobijedila i sad je puna samopouzdanja. Capello ima niz iskusnih igrača, a Rooney može eksplodirati svakog trenutka. Imat ćemo težak posao, ali vjerujem u svoje dečke – rekao je njemački izbornik Joachim Löw koji je morao zamijeniti Bastiana Schweinsteigera zbog bolova u mišićima:

– Nadam se da nije ništa ozbiljno – kaže Löw.

Komentara 17

OB
-obrisani-
10:00 25.06.2010.

Pa Löw dobro zna da ako če se Njemačka postaviti protiv Engleske kao Hrvatska u kvalifikacijama da če Frank Lampard postati najbolji strijelac World Cupa 2010 sa 8 golova na jednoj utakmici..

DZ
dosadni_zlovenci
10:05 25.06.2010.

hahahahahahaha zlovenija gre domov!!!!

Avatar poljicanin
poljicanin
10:36 25.06.2010.

Za jedne i druge slijedi nokaut u1/4-finalu,jer Argentinu njihove obrane ne mogu izdrzati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije