Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Lovro Mihić ozlijedio se na treningu te će propustiti EP

Lovro Mihić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
18.12.2019.
u 13:11

Detaljni pregledi obavljeni u srijedu ujutro pokazali su kako je došlo do puknuća prednjeg talofibularnog ligamenta, odnosno glavnog stabilizatora zgloba

Lijevo krilo hrvatske muške rukometne reprezentacije Lovro Mihić propustit će Europsko prvenstvo u Austriji, Švedskoj i Norveškoj od 9. do 26. siječnja sljedeće godine zbog ozljede koju je zadobio u utorak navečer na prvom treningu nakon okupljanja reprezentacije, objavio je Hrvatski rukometni savez (HRS).

Detaljni pregledi obavljeni u srijedu ujutro pokazali su kako je došlo do puknuća prednjeg talofibularnog ligamenta, odnosno glavnog stabilizatora zgloba.

Lovro Mihić
1/2

Tjedan dana član poljske Wisle Plock nosit će longetu, a nakon toga krenuti s rehabilitacijom koja će potrajati oko šest tjedana.

Hrvatski rukometni savez odlučio je Mihića zadržati uz reprezentaciju cijelo vrijeme priprema u Zagrebu i Poreču, jer će tako imati maksimalnu medicinsku skrb.

Izborniku Lini Červaru tako na raspolaganju za poziciju lijevog krila ostaju David Mandić, Marin Jelinić i Valentino Ravnić. 

Hrvatska će u prvom krugu EP-a igrati u skupini u Grazu, 9. siječnja suparnik u 1. kolu bit će joj Crna Gora, 11. siječnja će u 2. kolu igrati protiv Bjelorusije, a 13. siječnja u 3. kolu protiv Srbije. Prva dva sastava izborit će plasman u drugi krug koji će se igrati u Beču.

Komentara 1

ČI
čikaga3
16:17 18.12.2019.

Bilo bi super da se neznalica Deda ozlijedio. Jedva čekam da vidim napad bez vratara na golu. Bum se smijal ko hijena kao protiv Brazila. Deda,deda,deda najbolji si ali u glupostima i lažnom dokazivanju stručnosti. Idi trenirati Buje ako te buju šteli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije