Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVA PONUDA
Povratak na članak

Lovro Majer bi već ovog ljeta mogao i službeno postati nasljednik Luke Modrića!

Ako sjajnom hrvatskom reprezentativcu stignu ponude iz redova ova dva velikana, bit će na uistinu slatkim mukama, kakve bi vjerojatno poželio bilo koji nogometaš njegovih godina...

Komentari 6

RA
radolizem
09:43 08.06.2022.

Mene ne brine Lovro Majer nego činjenica da reprezentacija s Modrićem, Kovačićem i Majerom ne može zabiti gol iz igre. Ova trojica još imaju Brozovića, a gola iz igre nigdje. Ok, Pašalić, Budimir i Kramarić ne mogu zabiti iz ige, to mi je jasno, ali mi nije jasno da su u 180 minuta, Modrić, Kovačić, Majer i Brozović uputili samo jedan udarac u okvir gola( Modrić protiv Francuske). Kakva je to igra?

VL
Avatar Mileseva
Mileseva
13:43 08.06.2022.

Samo nek on placa porez i ne laze na sudu...

VL
BU
Bubalamala
09:48 08.06.2022.

Po onome kako se snašao u Francuskoj ligi vjerujem da ga krase mnoge sličnosti sa Lukom Modrićem.Očito je da bi mogao biti ispred nekih igrača za koje se vjerovalo da su nasljednici Luke.Dolaze mlađi pa treba očekivati nova imena a koliko će opravdati dato im povjerenje treba još vidjeti.

VL
FR
fraca
09:45 08.06.2022.

Suludo uspoređivanje. Samo otežavate Lovri. Šta bude, bude. A mislim da će biti bolje nego što očekujemo.

VL
Avatar Croatino
Croatino
09:36 08.06.2022.

Odkad je u Francuskoj ne pratim njegove nastupe. U Dinamu i za HNL je bio nadprosijecan igrac, ali nemam pojma zasto ga toliko dizu. Dosad nisam vidio ni jednu top-utakmicu u reprezentciji niti pamtim jednu scenu ili koja bi ga mogla usporediti Modricem. Nema sanse da ode u PSG ili Real. I ja imam sliku zajedno s Modricem, al me niko nije zvao u Real.

VL
DU
Deleted user
08:07 08.06.2022.

Lovro mora još puno žganaca papati da bi ušao u Lukine kopačke. A niti nema tu Lukinu glad za igrom niti agresiju. On je drugačiji tip igrača. Protiv Austrije je bio izgubljen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.