Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi nisu spokojni

Lovren u Mariboru, Ljudski vrt u euforiji dočekuje Liverpool

Football Soccer - Liverpool v Swansea City - Barclays Premier League - Anfield - 29/11/15 Liverpool manager Juergen Klopp and Dejan Lovren celebrate at the end of the match Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.10.2017.
u 16:12

Jürgen Klopp mora igrati s najboljom momčadi nakon što je njegova momčad u prva dva kola uzela samo dva boda (remiji protiv Spartak Moskve i Seville)

Peterostruki europski prvak Liverpool na samo 110 kilometara od Zagreba. Maribor će danas na Ljudskom vrtu ugostiti velikana Liverpool u dvoboju 3. kola skupine E Lige prvaka.

Nešto više od 12.000 ulaznica, koliki je kapacitet stadiona, planulo je u rekordnom roku, domaćini kažu da bi prodali i triput više. Na utakmicu će i navijači Fan cluba Liverpool iz Hrvatske, a vjerojatno će moći vidjeti i Dejana Lovrena na djelu, jer je hrvatski branič najavljen u prvih 11.

Jürgen Klopp mora igrati s najboljom momčadi nakon što je njegov Liverpool u prva dva kola uzela samo dva boda (remiji protiv Spartak Moskve i Seville).

– Nećemo se predati protiv Liverpoola iako je veliki favorit. No uzeli smo bodove Spartaku, zašto ne bismo to ponovili. Ovo je najveća utakmica karijere za većinu mojih igrača, ali rekao sam im da se nemaju čega plašiti – rekao je trener Maribora Darko Milanič, koji je svojedobno radio u Engleskoj, kao trener Leedsa.

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahović za današnji dvoboj kaže:

– Prije globalizacije Liverpool je bio najveći klub na svijetu. Daleko najveći! A danas ćemo igrati protiv njih. To je velik uspjeh za Maribor. Nećemo se predati, a imam informacije da nas se Liverpool boji, ne gledaju na Maribor kao dolazak na izlet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije