Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL SLAVI

Lovren: Sve je bilo savršeno do tog trenutka i tih riječi

Dejan Lovren Liverpool Napoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.12.2018.
u 08:43

– Da sam znao da će ovako braniti, platio bih Alissona dvostruko – rekao je Klopp.

Liverpool je s minimalnih 1:0 pobijedio Napoli te tako osigurao osminu finala Lige prvaka.

Gol odluke zabio je Mohamed Salah u 34. minuti, no malo bi to redsima značilo da u posljednjim minutama utakmice nevjerojatnom obranom Alisson Becker nije skinuo zicer Arkadiuszu Miliku.

– Sretan sam i ponosan. Hvala Anfieldu. Nemam riječi kako ovo opisati. Salah je zabio nevjerojatan gol, a nemam pojma kako je Alisson ono obranio. Bila je ovo luda utakmica, ali bili smo spremni za ovo – rekao je trener redsa Jürgen Klopp pa u šali dobacio:

– Da sam znao da će ovako braniti, platio bih Alissona dvostruko.

Dejan Lovren Liverpool Napoli
1/7

Liverpool će se tako naći na ždrijebu osmine finala u ponedjeljak, a potencijalni protivnici su mu zasad Barcelona, Real, Borussia Dortmund i Porto.

– Uoči početnog zvižduka nisam bio siguran hoćemo li biti u ždrijebu, a sada me iskreno briga koga ćemo izvući – zaključio je Klopp.

Dejan Lovren priliku za igru dobio je u samoj završnici utakmici, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka morao je na dopinšku kontrolu.

"Kakva večer na Anfieldu. Samo Anfield to može. Odličan posao, dečki. Sve je bilo savršeno do trenutka kada sam čuo svoje ime i riječi 'doping kontrola", na Instagramu je napisao Lovren.

>> Pogledajte i najbolje sportske fotografije u 2018.

Dejan Lovren Liverpool Napoli
1/34

Komentara 7

Avatar southman
southman
09:25 12.12.2018.

Prošlo se i to je to, ali za sve fanove Liverpoola je najvažnije kako će se odigrati slijedeće 4 utakmice u PL !

Avatar links
links
08:49 12.12.2018.

bilo je savršeno do trenutka kada si zazujao kako smo ti znaš i zaboravio svog igrača pa te golman spasio novog pljuvanja.... saberi se, ostavi se glupih fora, naslikavanja po mrežama i vrijedjanja boljih od sebe, čitaj Ramosa....imaš na čemu raditi na terenu i oko njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije