Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKA NAJAVA

Lovren na Kranjčara: Liverpool gostuje kod druge najlošije momčadi lige

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
18.10.2014.
u 09:42

Liverpool ove sezone još nije povezao dvije prvenstvene pobjede. Prilika se pruža u osmom kolu jer idu na gostovanje kod najlošije momčadi lige, QPR-u (nedjelja, 14:30).

Liverpool i QPR odigrali su četiri međusobna susreta u Premier ligi. Redsi imaju tri pobjede u kojima nisu primili gol, dok su Rangersi slavili u ožujku 2012. rezultatom 3:2, piše Goal.com.

Liverpool ove sezone još nije povezao dvije prvenstvene pobjede. Prilika se pruža u osmom kolu jer idu na gostovanje kod najlošije momčadi lige, QPR-u (nedjelja, 14:30).

Redsi su prije reprezentativne stanke na Anfieldu s 2:1 svladali WBA, a na gostovanje kod QPR-a idu s odmornim Raheemom Sterlingom, kojeg je u reprezentativnoj stanci malo poštedio engleski izbornik Roy Hodgson. Ipak, loša vijest je nova ozljeda Daniela Sturridgea u petak na treningu, zbog čega ga neće biti mjesec dana.

Dobra vijest za navijače Liverpoola je da igraju protiv drugog najgoreg napada lige, koji je u sedam kola zabio samo četiri gola, ali i druge najgore obrane lige. Iako je zbog ozljede propustio kvalifikacijske utakmice Hrvatske, Dejan Lovren trebao bi biti spreman, a obrana s njim na čelu trebala bi odoljeti naletima domaćina i drugi put u sezoni Mignolet bi mogao imati netaknutu mrežu. Iako, momčad Brendana Rodgersa ove je sezone odigrala čak 5 od 7 utakmica u kojima su obje momčadi zabile gol na utakmici.

Inače, Liverpool i QPR odigrali su četiri međusobna susreta u Premier ligi. Redsi imaju tri pobjede u kojima nisu primili gol, dok su Rangersi slavili u ožujku 2012. rezultatom 3:2.

>> Kladioničarske najave pratite na portalu Goal.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije