Naslovnica Sport Nogomet

Lovren je najbolji stoper kojeg je Southampton ikad imao

U tekstu je još napisano kako je hrvatski reprezentativac razvio odlično partnerstvo s Fonteom, koji je profitirao od toga te je igrač koji je najviše napredovao ove sezone
06. svibnja 2014. u 08:58 3 komentara 2502 prikaza
Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell

Southampton je pobjedom protiv Swanseaja oborio vlastiti rekord, osvojio je 55 bodova u Premiershipu što mu je uspjelo po prvi puta. Odlična forma ove sezone osigurala mu je osmo mjesto, odmah iza Manchester Uniteda. Kolumnist britanskog Metroa najveće zasluge za to pripisao je obrani, koja je u svim natjecanjima ove sezone čak 15 puta uspjela odigrati bez primljenog pogotka. A posebno je istaknuo Dejana Lovrena.

- Transfer Dejana Lovrena sigurno je imalo velikog utjecaja na sjajnu sezonu, Hrvat je bio odličan. Imao je mali pad u ožujku nakon povratka na teren nakon ozljede, ali ponovno igra najbolje što zna. Otišao bih tako daleko i rekao da je on najbolji stoper kojeg je Southampton ikad imao, piše u kolumni.

U tekstu je još napisano kako je hrvatski reprezentativac razvio odlično partnerstvo s Fonteom, koji je profitirao od toga te je igrač koji je najviše napredovao ove sezone.

>>Kakav dribling Lovrena! Evo kako je oduševio suigrače

UMO Neuroscience
Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?

A1 izdvaja za Vas