Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski kolumnist

Lovren je najbolji stoper kojeg je Southampton ikad imao

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
06.05.2014.
u 08:58

U tekstu je još napisano kako je hrvatski reprezentativac razvio odlično partnerstvo s Fonteom, koji je profitirao od toga te je igrač koji je najviše napredovao ove sezone

Southampton je pobjedom protiv Swanseaja oborio vlastiti rekord, osvojio je 55 bodova u Premiershipu što mu je uspjelo po prvi puta. Odlična forma ove sezone osigurala mu je osmo mjesto, odmah iza Manchester Uniteda. Kolumnist britanskog Metroa najveće zasluge za to pripisao je obrani, koja je u svim natjecanjima ove sezone čak 15 puta uspjela odigrati bez primljenog pogotka. A posebno je istaknuo Dejana Lovrena.

- Transfer Dejana Lovrena sigurno je imalo velikog utjecaja na sjajnu sezonu, Hrvat je bio odličan. Imao je mali pad u ožujku nakon povratka na teren nakon ozljede, ali ponovno igra najbolje što zna. Otišao bih tako daleko i rekao da je on najbolji stoper kojeg je Southampton ikad imao, piše u kolumni.

U tekstu je još napisano kako je hrvatski reprezentativac razvio odlično partnerstvo s Fonteom, koji je profitirao od toga te je igrač koji je najviše napredovao ove sezone.

>>Kakav dribling Lovrena! Evo kako je oduševio suigrače

Komentara 3

SE
sestrićna
10:41 06.05.2014.

bravo lovro..

Avatar petrolio
petrolio
09:24 06.05.2014.

bravo lovren!

HA
hajduk1966
11:49 06.05.2014.

Dobar i posten momak,neiskvaren, komplimenti Lovrenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije