Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski kup

Lovren iznesen s terena u bolnicu: Euro mi nije upitan!

Dejan Lovren
Reuters
28.04.2012.
u 22:10

Naš reprezentativni srednji branič, Dejan Lovren, ozlijeđen je u subotnjem finalnom dvoboju francuskog Kupa na Stade de Franceu.

Iako je njegov Lyon osvojio trofej pobijedivši trećeligaša Quevillyja s 1:0, Lovren nije primio pokal i medalju od francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, nego je u tim trenucima velikoga slavlja suigrača u obližnoj pariškoj bolnici rendgenski snimao stopalo, budući da je već u 18. minuti utakmice hitno prevežen u bolnicu! Činilo se da je riječ o težoj ozljedi, no malo prije ponoći javio se Lovren liječniku naše reprezentacije dr. Jurici Rakiću, s dobrim vijestima:

– Rendgenski su snimci pokazali da ništa nije puklo, koštani dio stopala, srećom, nije ozlijeđen. Dejana jako boli gornji dio stopala (rist), ali hodajući je napustio bolnicu, što je znak da nema puknuća metatarzalne kosti. Nastup na Euru nije upitan – rekao nam je dr Rakić.

Sve je, eto, završilo valjda najbolje kako je moglo, jer prema onome što smo vidjeli, činilo se da će Lovren morati duže pauzirati. Igrala se, naime, 17. minuta utakmice Lyon - Quevilly, naš je nogometaš bio u skoku za loptu sa suparničkim napadačem, nije bilo kontakta, međutim Lovren je nezgodno doskočio i uz bolnu grimasu ostao je ležati na zemlji! Igra je odmah bila prekinuta, u teren su utrčali Lyonovi liječnici i fizioterapueti i nakon nekoliko minuta stavili su Lovrena na nosila i odnijeli ga u svlačionicu. Dejan je rukama prekrio lice, a grimase i suze govorile su kakvu bol trpi...

– Nije dobro, upravo me voze u bolnicu. Stopalo me strašno boli – pisalo je u SMS-u kojim se Lovren javio iz ambulantnih kola.

Sat vremena kasnije, srećom, rendgenski su snimci pokazali da nema nikakvih lomova i da je ozljeda lakša nego što se mislilo. Nije, dakle, točno da je Lovrenu pukla Ahilova tetiva, kako su već u poluvremenu javili neki francuski mediji, izbornik Slaven Bilić zasad ipak može mirno spavati, jer će moći računati na jednog od ključnih obrambenih igrača. Inače, Lovrenu je osvojeni kup prvi trofej kojeg je osvojio s Lyonom...

Komentara 7

ST
stric5
22:46 28.04.2012.

. ...poznajući Lovrenove \"kvalitete\" meni se čini ...da će ovo biti PLUS za reprezenaciju Hrvatske ...jer bi Lovren sigurno pod maminjovim utjecajem igrao u prvih jedanaest ...a to bi garantiralo najmanje jedan gol po utakmici preko njega u mreži Hrvatske

Avatar comandante
comandante
23:23 28.04.2012.

Zelim mu da se oporavi prvi dan nakon EP a do tada neka gleda sa nama tekme na TV -u jer mi je pun ku...c njegovih glupih kikseva....

DZ
dzukaficuka
22:41 28.04.2012.

To sve dolazi od GSTAPO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije