Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpoolov trojac

Lovren, Grujić i Marković pjevali hit Bijelog Dugmeta

Dejan Lovren
Foto: Youtube Screenshot
1/9
23.09.2016.
u 08:33

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, Lazar Marković i Marko Grujić su tijekom vožnje ulicama Liverpoola odgovarali na pitanja navijača i usput se dobro zabavili

Sjajni rezultati razlog su zadovoljstva u Liverpoolovoj svlačionici. Odlično ozračje među igračima pokazao je raspjevani trojac u videu klupske televizije momčadi s Anfielda.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren vozio se na trening sa srpskim suigračima Lazarom Markovićem i Markom Grujićem.

Tijekom vožnje ulicama Liverpoola igrači su odgovarali na pitanja navijača i usput se dobro zabavili.

Dejan, Lazar i Marko otpjevali su i hit Bijelog Dugmeta 'Ne spavaj mala moja'...

>>Srbin Grujić postao hit na internetu, a pogledajte kako se Lovren šali na njegov račun

Komentara 7

BE
Belgrade
11:08 23.09.2016.

- Ja sam najpametniji - reče sa zadnjeg sedišta Lazar Marković. Kad bolje razmislim, jeste. Nije se nametnuo Klopu, ali je Liverpul letos odbio ponudu od 20 miliona evra za njega, tražili su 25. Poslednjih 15 dana je Lisabonu, otišao je na pozajmicu u Sporting kod trenera koji ga obožava i koji od njega napravio svetsku klasu. A u Portugaliji toplo, nije kiša svaki dan a i manje biju po nogama nego u Engleskoj - a prima platu na nivou Kutinja. Boli ga uvo. Zato i peva ko blesav. Ovaj video je snimljen pre 20 dana a tek sada su ga pustili. Neverovatno, svaki navijač Liverpula zna da Marković više u Engleskoj. Loš PR.

DR
De Rossi
08:43 23.09.2016.

Lijepo je vidjet jelena kako se opustio unatoč svim turbulencijama koje doživljava u privatnom životu... nadam se da je barem na sekundu zaboravio na to kako su mu servisirali ženu dok je on trenirao...

Avatar comandante
comandante
12:22 23.09.2016.

samo ti snimaj a žena vrluda naokolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije