Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za United

Van Gaal ostaje na Old Traffordu, Fenerbahče zove Mourinha

louis van gaal
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
18.05.2016.
u 11:32

- Da bit ću ovdje i sljedeće sezone jer sam potpisao trogodišnji ugovor s Unitedom. Tu sam tek dvije sezone i imam ugovor na još jednu godinu - kaže Van Gaal

U odgođenoj utakmici posljednjeg kola engleske lige nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Bournemouth sa 3:1.

Crveni vragovi ove sezone nisu izborili kvalifikacije za Ligu prvaka, ali su zato osigurali Europsku ligu. U prvenstvu su na kraju osvojili peto mjesto.

Već duže vrijeme se nagađa kako bi zbog loših rezultata Van Gaal mogao dobiti otkaz, a klupu vragova preuzeti portugalski stručnjak Jose Mourinho.

Portugalac je za Sky Sports izjavio kako bi mogao preuzeti Manchester United ako Van Gaal ode iz kluba. Van Gaal je nakon utakmice protiv Bournemoutha rekao kako je siguran da će i sljedeće sezone ostati na Old Traffordu. 

- Da, bit ću ovdje i sljedeće sezone jer sam potpisao trogodišnji ugovor s Unitedom. Tek sam dvije sezone tu i imam ugovor na još jednu godinu. Ostajem u Unitedu siguran sam u to - rekao je Van Gaal.

U međuvremenu Fenerbahče je kontaktirao Josea Mourinha i ponudio je Portugalcu 15 milijuna eura.

>> Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne želi otići na Old Trafford

>> Van Gaal zasad siguran na klupi Uniteda, Willianu ponuđen novi ugovor

Komentara 3

PU
pulizg
12:39 18.05.2016.

da bar mourinho potpise za fener pa da vidimo kakav je trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije