Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKO POJAČANJE

Louis van Gaal naredio vlasnicima Uniteda: Dovedite mi tog Hrvata!

Louis van Gaal i Ryan Giggs
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.01.2016.
u 15:40

Nizozemac je poslao svoje skaute da prate Brozovića u Italiji. Ostvari li se taj transfer, Brozović bi postao prvi hrvatski nogometaš u povijesti Manchester Uniteda!

Marcelo Brozović privukao je engleske prvoligaše. Nakon interesa Arsenala, TalkSport prenosi da ga želi i Manchester United!

Štoviše, Louis van Gaal, navode, poslao je svoje skaute u Italiju da ga prate. Ostvari li se taj transfer, Brozović bi postao prvi hrvatski nogometaš u povijesti Manchester Uniteda!

– Ostaje li Marcelo u Interu do kraja sezone? Ovisi o tržištu i interesu, a na kraju će odlučiti Inter. Marcelo je fokusiran na Inter – rekao je za Corriere dello Sport Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić te otkrio:

Arsenal i Chelsea? Da, bio sam prošli tjedan u Engleskoj, ali obećao sam da neću otkriti imena klubova koji ga žele...

>> Više o mogućim transferima čitajte na Goal.com

>> 'Engleski klubovi žele Brozovića, ali on je sretan u Interu'

Komentara 44

DU
Deleted user
15:51 13.01.2016.

Navijac sam Uniteda, a jedina negativnost prema njima je cinjenica da nikad nisu imali Hrvata. Nadam se da ce sad to promijeniti.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
16:16 13.01.2016.

Brozoviću je bolje u interu nego u "današnjem" man.united

DA
Dankoo
16:13 13.01.2016.

ufff kako je to van gaal rekao, mi hrvati smo vrlo cijenjeni u svijetu nogometa, ajmoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije