Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđali ga na twitteru
Povratak na članak

Louis Saha nova žrtva rasizma u Engleskoj

Korisnički račun s kojega je poslana rasistička poruka u međuvremenu je obrisan, ali francuski nogometaš potvrdio je da je provedena istraga.

Komentari 3

CH
chainsaw.
15:47 10.01.2012.

“VRIJEĐALI GA NA TWITTERU-Louis Saha nova žrtva rasizma u Engleskoj” ----------------------------------------------------- nisu ga vrijedjali neko ga je uvrijedio. osim toga tesko da se cijeli ‘slucaj’ moze okarakterizirati pod rasizmom u engleskoj s obzirom da se radi o izoliranom incidentu gdje je pocinitelj samo jedna jedina budala.

VL
Avatar Topgen
Topgen
16:44 10.01.2012.

Ako je tako onda strpajte u cuzu 98% komentatora na VL forumima.

VL
DO
donjuan
08:58 11.01.2012.

rasizma ima svugdje, medutim, postoje razlike kako se djeluje protiv rasizma u engleskoj i kod nas. u engleskoj se rasisti i nacionalisti gone i kaznjavaju, kod nas smiju biti predsjednici nogometnih klubova (npr. males), smiju u coporima na stadion (npr. bbb, torcida...) ... mi nemamo odgovarajucu senzibilnost za taj problem. kao i ogromna vecina bivsih komunistickih drustava, uzurpiramo i silujemo pravo na slobodu govora. u drustvima gdje je demokracija i sloboda govora starija tecevina, imaju jasan odnos prema uvredama i lazima. i to kroz sve slojeve drustva. kod nas, cak i \"inteligencija\" pa i crkva, pokusavaju pronaci argumente i objasnjenja za crnilo rasizma i nacionalizma. ispadi se samo na pritisak \"izvana\" mlako sankcioniraju. ... novinari su dio svega toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.