Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ BARCELONE

Loše vijesti za Subašića: Valdes prelazi u Monaco!?

Victor Valdes
17.05.2013.
u 14:15

Hrvatski reprezentativni vratar vjerojatno bi izgubio mjesto u prvoj momčadi Monaca ukoliko se realizira ovaj transfer

Taman što se počeo veseliti što mu je Jose Mourinho jedna od opcija za trenera za sljedeću sezonu te što se špekulira kako bi u Monaco mogao doći i Radamel Falcao, stigle su loše vijesti za našeg vratara u klubu iz Kneževine Danijela Subašića.

Španjolski mediji pišu kako bi na vrata Monaca sljedeće sezone mogao stati Barcelonin vratar Victor Valdes. On je prije nekoliko mjeseci izjavio kako želi otići iz Barcelone koja je navodno već razgovarala s Monacom i jako su blizu dogovora.

U slučaju da se transfer realizira, zadarski vratar mogao bi izgubiti mjesto u prvoj momčadi koja je, zahvaljujući i njegovim sjajnim obranama, izborila povratak u prvu francusku ligu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije