Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED KVALIFIKACIJE

Loše vijesti za mlade vatrene: Ostali su bez prvog vratara

Italian football Serie A match - FC Crotone vs Hellas Verona
LiveMedia/Antonio Moniaci / IPA
11.11.2021.
u 12:18

Naime, zbog ozljede ramena hrvatsku mrežu u iduća dva ogleda neće čuvati Ivor Pandur, dosadašnji prvi vratar U-21 reprezentacije te inače član talijanskog prvoligaša Verone

Kako je izvijestio Hrvatski nogometni savez, reprezentacija do 21 godine bit će oslabljena u nadolazećim kvalifikacijskim susretima za odlazak na Europsko prvenstvo.

Naime, zbog ozljede ramena hrvatsku mrežu u iduća dva ogleda neće čuvati Ivor Pandur, dosadašnji prvi vratar U-21 reprezentacije te inače član talijanskog prvoligaša Verone.

>> Poplave na Malti:

Pandur se ozlijedio na posljednjem treningu, a do sada je branio u sve četiri odigrane utakmice mlade reprezentacije koja je u skupini ostvarila isto toliko pobjeda (dva puta protiv Azerbajdžana te jednom protiv Finske i Norveške).

Iz ovog razloga Bišćan je naknadno u reprezentaciju pozvao Renata Josipovića, inače vratara zagrebačkog Dinama koji kao posuđeni igrač nastupa za slovenskog prvoligaša Bravo.

Hrvatska U-21 je prva u svojoj skupini, a slijede joj utakmice protiv Estonije u Puli (11. studenoga), dok 16. studenoga izabranici Igora Bišćana gostuju kod Austrije u Riedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije