Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA Times tvrdi:

Los Angelesu domaćinstvo OI 2028.

Foto: Michael Kappeler/DPA/Pixsell
01.08.2017.
u 07:00

Tim dogovorom postaje izvjesno da će domaćin Igara 2024. biti Pariz, jedini grad koji je bio protukandidat Los Angelesu u toj utrci.

Los Angeles će ugostiti Olimpijske igre 2028. godine, nakon što je postignut dogovor između gradskih čelnika i vodstva Međunarodnog olimpijskog odbora, objavio je u ponedjeljak Los Angeles Times pozivajući se na neimenovani izvor blizak pregovorima. 

Tim dogovorom postaje izvjesno da će domaćin Igara 2024. biti Pariz, jedini grad koji je bio protukandidat Los Angelesu u toj utrci.

Očekuje se da će se tijekom ponedjeljka službenim priopćenjem oglasiti i Međunarodni olimpijski odbor čiji bi članovi na rujanskom zasjedanju u Limi trebali glasovati o domaćinima OI 2024. i 2028. godine.

Komentara 1

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
21:31 03.08.2017.

Volio bih da 2036 bude domaćin berlin na OLYMPIASTADIONU da se proslavi 100 godina od OI koje je organizirao treći rajh. To su bile prve igre koje su imale tv prijenos i tada je prvi put baklja nošena od olimpijske planine u grčkoj sve do berlina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije